< Tilbage til oversigt

Finansiering

Hos Bedre Nætter har du mulighed for at dele din betaling op i enkelte dele, helt uden renter og gebyrer. Du handler helt som normalt, ved at tilføje dine ønskede produkter til kurven. Her vælger du ”finansiering” som betalingsmetode, hvorefter du sendes videre til en låneformular, som du skal udfylde og godkende. Når dette er gjort sender vi dine varer, som ved et ganske almindeligt køb. Din betaling kan deles op i 10 eller 20 dele, alt efter beløbets størrelse. Det kan du læse mere om her.

Hvordan benytter du dig af finansiering?

Du handler som normalt, ved at tage produkterne du ønsker, tilføje dem til kurven og gå til kassen, hvor du som betalingsmetode vælger Finansiering. Derefter sendes du videre til en låneformular du udfylder og godkender, når dette er gjort så vil vi sende dine varer som ved et ganske almindeligt køb med betalingskort. (Du skal mindst købe for 2.000 kr.)

Alt foregår direkte på din pc og tager få minutter. – Hurtig og nemt. Når du ansøger om finansiering af dit køb hos Bedre Nætter, så vil du få svar indenfor få minutter, og kan godkende finansieringen direkte med NEM-ID. Du slipper dermed for at skulle printe en lånekontrakt og dernæst indsende den til långiver (Santander Consumer Bank).

Repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 45999 kr. over 10 mdr., er den månedlige ydelse 4600 kr. Debitorrenten er 0,0% og låst i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb du skal betale er 45999 kr.

  • 100 dages prøve100 dages prøve
  • PrisgarantiPrisgaranti
  • Levering til hoveddørGratis levering