Original -

Vi er ved at bygge sengen....
Delbetaling Læs mere
Størrelse
Kuvertlagen
Leveringstid 2-8 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
1 2
 • 1

  Topmadras-betræk

  Svanemærket betræk

  Betrækket omkring topmadrassen er det mest holdbare, du kan komme i nærheden af. Betrækket er lavet af polyester, Svanemærket og vaskbart, så du nemt kan holde din seng ren og dit sovemiljø sundt.
 • 2

  Topmadras

  Ekstra åndbarhed med Pulse Latex

  Topmadrassen, der består af vores Svanemærkede Pulse Latex, har en tykkelse på 60 mm og er produceret efter SonoCore-metoden med et mål om at opnå ekstraordinær åndbarhed og elasticitet, så du får en kølende overflade, der sørger for, at dine bevægelser i søvne bliver mere ubesværede.

95% af alle vores kunder er tilfredse eller meget tilfredse

*Baseret på vores spørgeskema sendt til alle kunder efter køb

3400+ Anmeldelser

Åndbar, holdbar og elastisk topmadras

Toppen er Svanemærket og produceret efter den patenterede SonoCore-metode. Med andre ord får du en holdbar, komfortabel latexkerne med en jævn overflade og elastisk komfort, som gør det nemt at vende og dreje dig i løbet af natten. Du kan desuden se frem til en helt ekstraordinær åndbarhed, da latex afleder varmen særdeles effektivt.

Pulse Latex - komfort i særklasse

Pulse latex er den mest holdbare, elastiske, åndbare og homogene latex-variant, der findes. Med andre ord - Pulse latex er uden sammenligning den bedste topmadras, du finder. Komforten er i særklasse, og du får en fænomenal støtte, som holder markant længere end andre skum- og latextyper. Samtidig er åndbarheden i særklasse og sikrer et sundt og behageligt søvnmiljø.

Svanemærket for din sundhed

Hos Bedre Nætter ved vi, at god søvn og sunde materialer går hånd i hånd. Derfor er alle vores topmadrasser Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du gratis ombytte fasthed eller returnere hele sengen.
Gratis levering hjem til dig

Gratis levering hjem til dig

Vi leverer altid gratis hele vejen hjem til dig — uanset hvor i landet du bor, og uanset beløbet du køber for. Vi sender vores mindre produkter med GLS, og vi gør altid alt, hvad vi kan for, at du hurtigst muligt modtager dine varer, så du ikke skal vente på at komme til at nyde godt af nogle bedre nætter.

Ofte stillede spørgsmål til Original

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Original. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du har mulighed for at vaske betrækket, der omkranser din topmadras. Selve kernen kan dog ikke vaskes. Det er vigtigt, at betrækket vaskes skånsomt ved et passende vaskeprogram, og det anbefales ikke at tørretumble betrækket efterfølgende for at bibeholde betrækkets form og størrelse.

 • Fordelen ved at tilkøbe en rullemadras er, at du skåner og beskytter din topmadras mod slid. Rullemadrassen fungerer som et slags ‘mellemlægningspapir’, så din topmadras ikke bliver ligeså beskadiget ved f.eks. nattevæderi og andre uheld. Derudover kan en rullemadras nemmere vaskes end en topmadras kan, og dette er en stor fordel for at sikre et sundt sovemiljø.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Specifikation af Original

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kerne Pulse Latex
Kernehøjde 6 mm.
Type Topmadras 180x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering