Ovia Diamant - Antracit

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 8-15 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
+
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Ovia Diamant: Luksuriøs til mindste detalje

Ovia Diamant: Luksuriøs til mindste detalje

Man kan altid blive endnu bedre og dygtigere. Det er Ovia Diamant et fremragende eksempel på. Da vi troede, vi havde opnået det hele, tilføjede vi Ovia til sortimentet og sprængte vores opfattelse af god komfort. Sengen er ikke bare en seng. Det er kulminationen af godt søvnhåndværk, som er tilegnet dig. Sengen er det ypperste inden for håndværk, kvalitet og består kun af de bedste materialer, der er til at opdrive. Det betyder, at vi har klædt den i de fineste, italienske klæder: uld af allerhøjeste kvalitet og toppet med diamant-grafit for køligere nætter. Indvendig finder du, hvad drømme er skabt af.

En topmadras af særlig karakter

En topmadras af særlig karakter

Ovia Diamant er skarpladt til det yderste. Til vores bedste seng kræves den bedste topmadras. Intet mindre kan gøre det. Derfor har vi udarbejdet en topmadras, der er produceret efter den specielle Sonocore-metode. Metoden sikrer, at latexen får en mere ensartet og åben overflade, der samtidig gør den mere slidstærk og åndbar. Oveni det er topmadrassens overflade blevet diamant-behandlet. Kort fortalt betyder det, at den grafitholdige overflade sørger for at lede varme effektivt væk. På Ovia Diamant undgår du derfor at have det for varmt om natten, hvilket hjælper dig til hurtigere at nå ned i den vigtige, dybe søvn.
En springmadras for drømmere

En springmadras for drømmere

Tænk sig, hvilket ansvar din seng bærer. Den er afgørende for, hvordan din dag bliver. Heldigvis kan Ovia bære det. Madrassen følger kroppens bevægelser, så du og din sovepartners rotationer forbliver isoleret. Takket være vores Unita™ spring system arbejder sengens fjedre i fællesskab på at støtte hele kroppen. Det vil sige, at samtlige fjedre har en mindre, indvendig fjeder, der gør, at man automatisk får ekstra støtte i de områder hvor presset stiger. Uanset hvordan du ligger i sengen, er du dermed sikret en individuel komfortoplevelse i særklasse. For at sikre at fjedrene har de bedste betingelser, er de omkranset af en naturlig latexpolstring, vi kalder Mayan Pulse.
Udstyret med den bedste motor

Udstyret med den bedste motor

Søvn skal helst være ubesværet og uforstyrret. Derfor har vi på Ovia Diamant tilføjet en motor, der er præcis, støjsvag og utrættelig og med en fjernbetjening, der er fleksibel og trådløs. Sengen er desuden udstyret med en stærk træramme nederst og en danskproduceret motor - aldrig har det været med en rarere følelse at indstille din søvn og din seng til perfektion. Ovia Diamant er dermed til dig, der sætter pris på det gode liv. Og så er vi endda så sikre på kvaliteten, at vi tilbyder 25 års garanti på rammen og fjederbunden.

Diamant forlænger din dybe søvn

Kropstemperaturen er halvanden grad under normalen, når vi er i den dybeste søvn. Af den grund har vi udviklet Diamant til at være fire gange mere varmeafledende end almindeligt latex. Du opnår derfor hurtigere stadiet for dyb søvn med vores Diamant topmadras, hvilket forbedrer din søvnkvalitet fra første nat og i mange år frem.

1

million grafitpartikler hjælper med at optimere din dybe søvn.

365

dage om året vil sengen give dig bedre nætter.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Alle vores topmadrasser er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Ovia Diamant

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Ovia Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på op til 130 kg.

 • Der følger 2 fjernbetjeninger med sengen, hvis sengen er 160 cm eller bredere, og 1 fjernbetjening, hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD5 Advanced.

 • Sengen kan justeres til 62 grader i hovedgærdet og 45 grader i fodenden.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Ovia Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 69 cm.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Fjernbetjening HC40 Frame Advance
Højde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bund, 24 cm madras, 7 cm topmadras)
Fjedre Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 7 stk.
Type Elevationsseng 180x200
Motor Linak TD5 Advanced

Er en elevationsseng det rigtige for dig?

Vores elevationssenge er den fleksible vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og mulighed for at indstille sengen, lige som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor udviklet af de førende producenter på markedet.

Den helt rigtige komfort

Den helt rigtige komfort

Uendelige indstillingsmuligheder, pocketfjedre og komfortzoner sørger for individuel støtte.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering