Ovia - Blå

Tilbud
Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 8-15 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
+
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Ovia Natural: Ovia: En hyldest til din søvn

Når det kommer til din søvn, er kun det bedste godt nok. Det er elevationssengen Ovia et meget tydeligt eksempel på. Fra inderst til yderst er sengen opbygget af materialer, der tilsammen har ét fælles mål: At sikre dig den sundeste og mest komfortable søvnstation. Vi tror på, at det gøres ved at vælge bæredygtige og slidstærke komponenter, og Ovia har derfor et ekstra fjedrelag, det helt særlige Unita™ spring system, 100% naturlig latex omkring fjedrene og de stærkeste elevationskomponenter, der kan opdrives. For at fuldende det eksklusive design har vi klædt den i det fineste, italienske og økologisk uld.

En topmadras, der har din ryg

En topmadras, der har din ryg

Topmadrassen, der matcher Ovia, kræver en vis standard. Derfor har vi tilføjet en madras, der er indbegrebet af god søvn. Den er Svanemærket og har en kerne af latex, der er produceret efter den højteknologiske SonoCore-metode. Med metoden får du så ensartet, elastisk og åndbar en topmadras som muligt, som omhyggeligt vil støtte din krop. Topmadrassens Rönd-betræk har fået en naturlig antibakteriel behandling, der er skånsom mod din krop, men som ingen nåde viser over for uvelkomne bakterier. Du skal altså ikke koncentrere dig om andet end at række ud efter stjernerne.
En opgraderet springmadras

En opgraderet springmadras

Nu du ligger godt, finder du hurtigere ro og den direkte vej til drømmenes land. På den rejse er springmadrassen en adgangsgivende billet, for det er i den, den gode komfort findes. Selvom det ikke er til at se, er det i den grad til at mærke. I Ovia gemmer vores Unita™ spring system sig, hvor fjedrene i fællesskab arbejder på at støtte hele din krop. Fjedrene har en mindre, indvendig fjeder, så man automatisk får ekstra støtte i de områder, hvor presset stiger. Fjedrene er omkranset af en naturlig Mayan Pulse latexpolstring, så både du og fjedrene har de sundeste betingelser.
Elevationskomponenter sendt fra himlen

Elevationskomponenter sendt fra himlen

Et af succeskriterierne for en elevationsseng er en pålidelig motor, og det får du med Ovia. Kort sagt har vi her sørget for det bedste udgangspunkt, du indtil nu kun har kunne drømme om. Vi har installeret de bedste elevationskomponenter, der er til at opdrive, så du hurtigt og lydsvagt kan rette din sovestilling uden at forstyrre en eventuel partner. For at understrege sengens imponerende komfortniveau, er der installeret et fjedrelag over motoren. Ovias kombination af komponenter skaber et solidt og komfortabelt fundament for både din seng og din søvn.
Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Alle vores topmadrasser er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Ovia

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Ovia. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på op til 130 kg.

 • Der følger 2 fjernbetjeninger med sengen, hvis sengen er 160 cm eller bredere, og 1 fjernbetjening, hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD5 Advanced.

 • Sengen kan justeres til 62 grader i hovedgærdet og 45 grader i fodenden.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.dk 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Ovia

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 69 cm.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Fjernbetjening HC40 Frame Advance
Højde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bund, 24 cm madras, 7 cm topmadras)
Fjedre Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 7 stk.
Type Elevationsseng 180x200

Er en elevationsseng det rigtige for dig?

Vores elevationssenge er den fleksible vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og mulighed for at indstille sengen, lige som du ønsker.

En motor i verdensklasse

Motor udviklet af de førende producenter på markedet.

Den helt rigtige komfort

Uendelige indstillingsmuligheder, pocketfjedre og komfortzoner sørger for individuel støtte.

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering