Ovia Rönd - Beige

Vi er ved at bygge sengen....
Delbetaling Læs mere
Størrelse
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
Lagen
Leveringstid 8-15 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Sammenlign vores senge
1 2 3 4 5
 • 1

  Topmadras-betræk

  Allergivenligt Rönd-betræk

  Rönd-betrækket om topmadrassen er Svanemærket og probiotika behandlet med naturlige mælkesyrer, som dræber uønskede bakterier, og sørger for at topmadrassens overflade tilgodeser din hud på den bedste og mest allergivenlige måde.
 • 2

  Topmadras

  Ekstra åndbarhed med Pulse Latex

  Vores Svanemærkede Pulse Latex-topmadras, der har en tykkelse på 60 mm, er produceret efter SonoCore-metoden med et mål om at opnå ekstraordinær åndbarhed og elasticitet, så du får en kølende overflade der sørger for, at dine bevægelser i søvne bliver mere ubesværede.
 • 3

  Springmadras

  100% naturlig Mayan Pulse latexpolstring

  Omkring Unita™ fjedrene har vi placeret 30 mm polstring med vores 100% naturlige Mayan Pulse latex. Den mest åndbare og elastiske polstring du vil møde, som sørger for at aflede din kropsvarme og forbedre komforten.
 • 4

  Unita springsystem

  Et unikt fjedersystem udviklet af os

  Springmadrassen er et niveau for sig med vores Unita™ springsystem, hvor fjedrene alle er udstyret med en ekstra, mindre indvendig fjeder, der aktiveres ved belastning og giver ekstra støtte lige der, hvor presset på den stiger.
 • 5

  Boksmadras

  En boksmadras i en klasse for sig

  Boxmadrassen er ikke bare luksuriøs - den sprænger skalaen, når det kommer til stabilitet, komfort og kvalitet. Massivt fyrretræ, hele to individuelle fjedrelag omgivet af polstring - og det hele pakket ind i økologisk, italiensk uld.

95% af alle vores kunder er tilfredse eller meget tilfredse

*Baseret på vores spørgeskema sendt til alle kunder efter køb

3400+ Anmeldelser

Åndbar topmadras i allergivenlig indpakning

Latexen i topmadrassen er Svanemærket og produceret efter den patenterede SonoCore-metode, som giver en enormt ensartet overflade og gør materialet ekstra åndbart, så din krop nemt kan komme af med overskydende varme. Komfortmæssigt får du en særdeles elastisk topmadras, der gør det let at vende sig - og så afsluttes hele herligheden af vores allergivenlige Rönd-betræk.

Dyb støtte gennem vores Unita™ springsystem

I denne seng får du luksus i sin reneste form. Den er, som den eneste af vores senge, udstyret med et Unita™ springsystem, hvor der indeni fjedrene findes en ekstra, mindre fjeder, som aktiveres af belastning. Det betyder, at din krop får den mest markante aflastning og støtte lige i de områder, hvor det er allermest nødvendigt.

Ovias boksmadras er dobbelt op på luksus

Vores mest luksuriøse boksmadras - lige fra den massive træramme til coveret i den fineste, italienske uld. En boksmadras uden kompromiser fyldt med komfortable overraskelser - heriblandt to fjedrelag, som sørger for en helt ekstraordinær sund støtte, der i kombination med den massive træramme danner det helt rette, stabile og komfortable fundament for din søvn.

Skandinaviske materialer

FSC-certificeret træ

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe din seng online. Når du køber en seng hos os, får du derfor altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom, og sover du ikke godt, kan du gratis ombytte fasthed eller returnere hele sengen.
Stadig i tvivl? Prøv SengeMatch™

Stadig i tvivl? Prøv SengeMatch™

Det skal være nemt at sove godt, men der kan være meget at tage stilling til, når du skal købe en ny seng. Derfor har vi udviklet SengeMatch™, der ud fra personaliserede spørgsmål og vores erfaring med mere end 100.000+ solgte senge finder og tilpasser en seng, der passer til lige netop dig, din krop og din økonomi.
Find dit SengeMatch™

Ofte stillede spørgsmål til Ovia

Har du brug for hjælp? Her har vi samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Ovia. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Pulse Rönd. Topmadrassen er lavet af latex, der har fået en elastisk og ensartet overflade ved hjælp af den unikke SonoCore-metode. Betrækket, der sidder rundt om topmadrassen er desuden antibakterielt.

 • Ja, betrækket kan vaskes i maskine op til 60 grader.

 • Den har 300 Unita™ fjedre per m2.

 • Vi anbefaler altid at vælge fasthed baseret på din kropsvægt og generelle præference. Du kan se, hvilken vægtklasse, der passer til vores forskellige madrastyper ved at klikke på rullemenuen 'Fasthed', der findes på de forskellige sengesider.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Specifikation af Ovia Rönd

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdage
Fjedre Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 12cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering