Ovia Natural - Antracit

Tilbud
Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 2-8 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
+
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge
Ovia Natural: Et naturligt valg uden sidestykke

Ovia Natural: Et naturligt valg uden sidestykke

Hvordan introducerer man banebrydende luksus? Ovias ånd af prægtighed er mere end blot samspillet af de enkelte dele. Sengen er ikke bare en seng. Det er kulminationen af godt søvnhåndværk og naturmaterialer, som er tilegnet dig. Sengen er det ypperste inden for håndværk, kvalitet og består kun af de bedste materialer, der er til at opdrive. 100% naturlatex, et ekstra fjedrelag og det helt særlige Unita™ spring system for blot at nævne nogle af de nøje udvalgt materialer. Derudover har vi klædt den i de fineste, italienske klæder: uld af allerhøjeste kvalitet.

En genial topmadras

En genial topmadras

Ovia kræver en topmadras, der er fuldkommen og ikke kan tænkes bedre. Så det er netop, hvad vi har tilføjet. Navnet er Mayan Pulse og den er 100% naturlig. Denne topmadras er en seriøs opgradering sammenlignet med almindelige latextopmadrasser. Den overvejende årsag er produktionsmetode SonoCore. Metoden giver latexen sin unikke og misundelsesværdige egenskaber: åndbarhed, elasticitet og holdbarhed. Betrækket rundt om madrassens latexkerne hedder Poakea. Poakea er lavet med græsfibre, der udover at have en høj absorberingsevne også har en yderst bæredygtig profil. Med Mayan Pulse øverst på din seng kan du derfor lukke øjnene med god samvittighed og lade den gode og sunde søvn tage over for en stund.
En springmadras, der sigter mod himlen

En springmadras, der sigter mod himlen

Tænk sig, hvilket ansvar din seng bærer. Den er afgørende for, hvordan din dag bliver. Heldigvis kan Ovia bære det. Madrassen følger kroppens bevægelser, så du og din sovepartners rotationer forbliver isoleret. Takket være vores Unita™ spring system arbejder sengens fjedre i fællesskab på at støtte hele kroppen. Madrassen har fjedre med en indvendig fjeder, der gør, at man automatisk får ekstra støtte i de områder hvor presset stiger. Uanset hvordan du ligger i sengen, er du dermed sikret en individuel komfortoplevelse i særklasse. For at sikre at fjedrene har de bedste betingelser, er de omkranset af en naturlig latexpolstring, vi kalder Mayan Pulse.
Udstyret med den bedste motor

Udstyret med den bedste motor

Vi sætter barren for god søvn skyhøjt, og det er Ovia Natural et glimrende eksempel på. Sengen er udstyret med en stærk træramme nederst og de bedste elevationskomponenter, der er til at opstøve. Aldrig har det været nemmere at indstille din søvn og din seng til perfektion. Motoren er præcis, støjsvag og utrættelig, og fjernbetjeningen er fleksibel og trådløs. Ovia Natural er til dig, der sætter pris på det gode liv. Og så er vi endda så sikre på kvaliteten, at vi tilbyder 25 års garanti.

Luk øjnene med god samvittighed

Mayan Pulse er den mest miljøvenlige topmadras på markedet. Naturlatexen tappes fra træet Hevea Brasiliensis, der er en af verdens vigtigste vedvarende ressourcer. Træet har en suveræn fotosyntese sammenlignet med de øvrige træer i regionerne. Med en tappetid på ca. 400 dage, når træet derfor at absorbere store mængder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i udvindelsen af latex til en 180x200 Mayan Pulse Topmadras.

30

år kan gummitræet Hevea Brasiliensis anvendes bæredygtigt.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Alle vores topmadrasser er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Ovia Natural

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Ovia Natural. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på op til 130 kg.

 • Der følger 2 fjernbetjeninger med sengen, hvis sengen er 160 cm eller bredere, og 1 fjernbetjening, hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD5 Advanced.

 • Sengen kan justeres til 62 grader i hovedgærdet og 45 grader i fodenden.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Ovia Natural

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 69 cm.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Fjernbetjening HC40 Frame Advance
Højde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bund, 24 cm madras, 7 cm topmadras)
Fjedre Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kolli 7 stk.
Type Elevationsseng 180x200
Motor Linak TD5 Advanced

Er en elevationsseng det rigtige for dig?

Vores elevationssenge er den fleksible vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og mulighed for at indstille sengen, lige som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor udviklet af de førende producenter på markedet.

Den helt rigtige komfort

Den helt rigtige komfort

Uendelige indstillingsmuligheder, pocketfjedre og komfortzoner sørger for individuel støtte.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering