Physio Diamant

46.999,00 kr.

As low as 46.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Udviklet i samarbejde med ortopædiske eksperter.
 • Revolutionerede fjedreteknologi.
 • Pulse Latex topmadras.
 • Eksklusivt udseende og optimal komfort
Tilpas Physio Diamant
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Physio er en helt igennem ergonomisk korrekt seng, der giver en fantastisk søvnoplevelse. Fordi sengen er udviklet i samarbejde med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter, får du komfort og støtte, der er perfekt tilpasset lige netop din krop.

Uanset om du har problemer med ryggen eller bare gerne vil undgå det i fremtiden, er Physio et utroligt godt valg, hvor liggekomfort, luksus og fornuft bare går op i en højere enhed.


Intelligent fjederdesign

Physio har et unikt fjedrelag, og det betyder, at du får en personaliseret støtte, der er langt udover det sædvanlige. Fjedrenes intelligente komfortzoner sikrer kort fortalt, at dine ben får en anden støtte end dine skuldre. Sengen tilpasser sig simpelthen din vægt og din måde at ligge på. Det er godt for kroppen - og så gør det jo ikke noget, at man samtidig sover helt fantastisk.


Perfekt åndbarhed

En god seng er mere end god støtte. Physio er lavet med meget åndbare lag, der sikrer, at ventilationen er i top, så du får et tørt og friskt søvnmiljø - hver eneste nat de næste mange år.

Det hele kommer i et fantastisk stilrent og eksklusivt design, der virkelig kan være med til at løfte soveværelset. Der er kælet for detaljerne, og du mærker straks, at Physio er en luksusseng.Boxmadrassen

Denne madras udgør sengens platform og er betydeligt opgraderet i forhold til almindelige kontinentalsenge. Boxmadrassen er blandt andet bygget med fjedre i stedet for skum. Det er almindeligt for kontinentalsenge at have en boxmadras med en kerne af skum, men ved at udskifte denne med en kerne af pocketfjedre opnås en bedre komfort samt en forlænget levetid. Holdbarheden forbedres ikke blot på selve boxmadrassen, men selvfølgelig også for sengen som helhed.

Springmadrassen

Springmadrassen er det midterste lag i sengen og samtidig det helt afgørende lag for en sengs komfortegenskaber. Det er i dette lag, du finder det særlige mønster af pocketfjedre, der skiller Physio ud fra andre kontinentalsenge og sikrer den uovertrufne støtte. Skummet rundt om fjedrene skiller sig også positivt ud. Physio har et sandwichlag af to centimeter Pulse Latex og to centimeter Lucid skum. Det er en moderne og teknisk skum, der giver en fantastisk trykaflastning uden at være “”død” og varm, som for eksempel memory-skum kan være.

Topmadras

Topmadrassen i Physio er vores imponerende Latex Pulse topmadras. Topmadrassen er produceret efter den specielle SonoCore-metode, der sørger for, at latexen får en ensartet og åben overflade. Alt i alt sikrer det, at topmadrassen er ekstra slidstærk og åndbar, og det gør den egnet til dig, der har det varmt om natten. Betrækket af tencel er Rainforest Alliance-certificeret, og det er din garanti for et sundt og bæredygtigt produkt. Derudover har topmadrassen fået tildelt OEKO-TEX 100-mærket, og derfor er du også sikret en topmadras uden sundhedsskadelige stoffer.  

Specifikation af Physio Diamant

 • Størrelse 210x210 cm.
 • Højde Total: 66 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 66 cm (10 cm ben, 24 cm bund, 24 cm springmadras, 8 cm topmadras)
Fjedre Anatomic Pocket®
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 20mm Pulse + 20mm Motion
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 210x210

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.