Prestige

1.998,00 kr.
 • Topmadras med latexkerne.
 • 6 cm kerne - høj komfort og stærk støtte.
 • Aftageligt og vaskbart betræk.
 • Densitet på 77 kg/m3.
 • Anbefales på tværs af vægtklasser.
Tilføj til ønskeliste
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Udviklet af Bedre Nætter
Inkl. 60mm Latex topmadras
Svanemærket
Gratis levering
Allergivenlig og antibakteriel

Et valg mod drømmeland

De rigtige valg til soveværelset gør en stor forskel. Og Prestige er ét af de valg, du ikke fortryder. Her får du en topmadras, der byder på tilfredsstillende komfort, og derfor tør vi godt love, at Prestige giver dig et kærligt puf mod drømmeland. Du kan trygt lægge dig til rette, lukke øjnene og se frem mod bedre nætter. Når du vågner, vil du højest sandsynligt frisk og veludhvilet, for denne topmadras kommer til at spille en vigtig rolle for den gode søvnoplevelse.

Opmærksom støtte fra første nat

Navnet Prestige betyder, at du får en topmadras i suveræn kvalitet. Kernen består af latex, som giver optimal støtte på tværs af alle vægtklasser, kropsbygninger og foretrukne sovestillinger. Derfor skal du ikke bekymre dig. Prestige er et sikkert valg, også til dig. Latexen har en tykkelse på hele seks centimeter, og det gør den lidt tykkere end en almindelig latextopmadras. Her kan du forvente god støtte, stor elasticitet og optimal åndbar – kort sagt, alt det du behøver i en topmadras, der skal gøre en forskel nat og dag.
Opmærksom støtte fra første nat
En topmadras, der gør en forskel

En topmadras, der gør en forskel

Prestige tilføjer et ekstra lag komfort til din seng. Det understreges kun yderligere af, at denne topmadras har en densitet på hele 77 kg/m3. Densitet er et udtryk for den modstand, din krop møder, når du lægger dig på madrassen. Resultatet er en topmadras i en ekstra fast kvalitet, der sørger for, at du får lige nøjagtigt den støtte, du har brug for hver nat. Betrækket er desuden AEGIS-behandlet, og det gør denne topmadras venlig mod allergikere. Du kan med andre ord trygt lukke øjnene på Prestige og byde den gode søvn velkommen.

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Denne topmadras er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.
Svanemærket – for din sundhed

Ofte stillede spørgsmål til Latex Prestige

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Latex Prestige. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.dk 78 75 00 77
 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

Specifikation af Prestige

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Vægt 14 kg
Mere information
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 8 cm.
Kerne Latex
Kernehøjde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Topmadras 120x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

Vi fandt andre produkter du måske er interesseret i?