Pulse By BN Split

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
 • Topmadras med kerne af Pulse Latex.
 • Imponerende støtte og komfort.
 • Produceret med SonoCore-metoden.
 • Høj elasticitet og Rainforrest Alliance-certificeret.
 • Tencelbetræk fremstillet af FSC-certificerede træfibre.
Leveringstid 2-8 hverdage
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

En topmadras, der skiller sig ud fra mængden

En topmadras, der skiller sig ud fra mængden

Ligger du ikke lige så godt som du plejer, men er du ikke interesseret i at investere i en helt ny seng, kan en ny topmadras godt være vejen at gå. Særligt vil denne Pulse topmadras gøre enhver seng underværker. Madrassen udmærker sig ved at være ekstremt åndbar, utrolig behagelig at ligge på og helt igennem antibakteriel. Med den antibakterielle egenskab undgår du husstøvmider og andre snyltere i madrassen. Uden uønskede gæster i sengen kan du i ro og mag nyde godt af Pulse topmadrassens behagelige selskab, inden du langsomt glider ind i en himmelsk søvn.
En revolutionerende topmadras

En revolutionerende topmadras

Noget af det helt særlige ved denne topmadras, er måden den produceres på. Metoden kaldes SonoCore, og er den produktionsform, som efterlader det mindste energiaftryk. Kort forklaret bliver latexen vulkaniseret med højfrekvente varmebølger i stedet for damp, som man bruger ved traditionel latexproduktion. Dette bidrager til, at madrassen får en ensartet og åndbar cellestruktur, der giver en helt unik sovekomfort. Betrækket uden om madrassen er et Tencelbetræk. Det er yderst miljøvenligt, og så sikrer det bedre fugtafledning end bomuld og polyester. Lægger man kernens og betrækkets egenskaber sammen, vil du opleve, hvordan du i Pulse får en topmadras af fantastisk kvalitet. Madrassen er så at sige din garanti for, at du kan sove trygt og sundt hver nat.
Pulse latex – vores favorit

Pulse latex – vores favorit

Pulse latex adskiller sig markant fra almindelig latex. Den er stærkere, mere åndbar og mere elastisk. Det er muligt på grund af produktionsmetoden SonoCore, der giver latexen en mere ensartet struktur end normalt. Det sikrer en topmadras i en helt fantastisk kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål til Pulse

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Pulse. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.dk 78 75 00 77
Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. Denne topmadras er nemlig Svanemærket. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Specifikation af Pulse By BN Split

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 8 cm
Kerne Pulse Latex
Kernehøjde 6 cm.
Type Topmadras Split 180x210
Split type H-split
Vaskeanvisning Op til 60 °C

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering