Puzzle Wood - Mixed Dance Grey

6.175,00 kr.

As low as 6.175,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Unik Sovesofa fra det danske brand Innovation.
 • Særpræget & patenteret design-løsning
 • Nem at lave til seng og tilbage igen.
 • Størrelse: 110 x 200 cm
 • Se specialstof valgmulighederne her

Farve

Tilpas Puzzle Wood - Mixed Dance Grey
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Puzzle Wood fra danske Innovation er en stilren og funktionel sovesofa med fleksibelt ryglæn, der let kan foldes ud og lave sofaen om til en lille dobbeltseng, der måler 110x200 cm. Det gør det nemt og bekvemmeligt at have overnattende gæster, fordi sengen hurtigt kan gøres klar og pakkes væk igen. Med sit enkle design egner sovesofaen sig både til stuen, kontoret og børneværelset.  

Modellen er inspireret af de klassiske møbeldesign fra 1950’erne med karakteristiske egetræsben og en komfortabel siddehøjde på 81 cm. Der er desuden god plads til opbevaring under sofaen, og det kan skabe ekstra plads i mindre rum eller på børneværelset. Sofaen er desuden ideel som seng til børn eller unge, da den fungerer som et fleksibelt alt-i-en møbel, der samtidig sparer plads på værelset.

Puzzle Wood fås i mange forskellige farver og tekstiler, der giver dig mulighed for at tilpasse stilen efter egen smag og vælge et materiale, der matcher dine behov. Vælg f.eks. mellem bomuld, polyester eller læder-look. Leveringstiden på specialstof er 10-14 uger. Læs mere om vores store udvalg af tekstiler og farver her.

Maksimal komfort med topmadras 

Puzzle Wood kommer med et Pocket-fjeder-system, der sikrer, at madrassen er behagelig at sove på og samtidig holdbar og solid som sofa. Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du køber en topmadras til din nye sovesofa for at forlænge madrassens levetid og opnå maksimal komfort. Særligt, hvis sofaen primært anvendes som seng, vil en topmadras gøre en stor forskel for din søvn og samtidig beskytte madrassen mod daglig slitage.

Hvis du har spørgsmål til sovesofaen Puzzle Wood eller tilkøb af topmadrasser, er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv med det samme i chatten eller send en mail på kontakt@bedrenaetter.dk.  

 

 

Specifikation af Puzzle Wood - Mixed Dance Grey

 • Størrelse 110x200 cm.
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Højde 81 cm.
Dimensioner Sofa: B: 200 cm, D: 96 cm, H: 81 cm
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 521 - Mixed Dance Grey
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.