Hvis du ombestemmer dig

Ombytning

Søvn er individuelt, og derfor skal komfort tilpasses til lige netop dig. Har du ikke ramt rigtigt med fastheden i din springmadras eller måske valgt forkerte topmadra i første omgang? Så kan du ombytte til en anden, så du også kan få bedre nætter.

Sov lige en ekstra nat, inden du beslutter dig
100 nætters prøve

Sov lige en ekstra nat, inden du beslutter dig

Inden du ombytter dit nye køb, minder vi dig lige om, at du har 100 nætter til at prøvesove med din nye sovemakker. Det tager nemlig kroppen op til én måned at vænne sig til et nyt soveprodukt. Så sov lige på din beslutning en ekstra nat eller to — bedre nætter kan være lige om hjørnet.

Ombytning

Sådan foregår en ombytning

1

Opret en ombytning herunder

Ønsker du at ombytte en springmadras, skal du bestille en ombytning herunder. Du bliver guidet gennem hele processen på en enkel og let vis — du skal blot have dine ordreinformationer klar.

2

Pak produktet forsvarligt ind

Springmadrassen du vil ombytte, skal skilles ad, samt pakkes forsvarligt ind i plast, så den kan modstå vind og vejr. Mod betaling kan vores fragtmand stå for hele ombytningen.

3

Stil springmadrassen ud til afhentning

Du skal selv stille springmadrassen ud til afhentning ved kantsten, da vores fragtmand ikke bærer produktet ned, med mindre denne service er tilkøbt.

4

Vi kommer og ombytter springmadrassen

På den aftalte dag, vil vi komme og hente den gamle springmadras, og aflevere den nye.

Ombytning

Opret ombytning

Du opretter en ombytning ganske nemt ved at trykke på knappen herunder. Husk at have dine ordreinformationer klar.

Praktiske oplysninger

  • Du har 100 nætters ombytningsret fra modtagelse
  • Leveringstiden er typisk den samme som sengens leveringstid ved købet.
  • Du kan betale 299,- for at fragtmanden foretager ombytningen for dig.
  • Ved ombytning til Blød vil der forekomme et ekstra gebyr på 500 kr. Yderligere kan der forekomme en længere leveringstid.
  • Ved ombytning til X-fast vil der forekomme et ekstra gebyr på 750 kr,- på samme vilkår som hvis fastheden var medkøbt sengen fra start.

Ofte stillede spørgsmål

  • Du kan tidligst bestille en ombytning 8 hverdage ud i fremtiden, hvis du vælger blød skal den dog special produceres, og tiden vil derfor være 15 hverdage.

  • En ombytning af fasthed er gratis. Hvis du inden for vores 100 dages prøveperiode finder ud af, at du sover for blødt eller for fast, kan du kvit og frit ombytte madraskernen i din seng - madraskernen er nemlig afgørende for din liggekomfort. Hvis du vælger at opgradere din madras til "xtra fast" eller "blød" fra en anden fasthed, koster det dog ekstra.

  • Når vi ombytter fasthed, ombytter vi selve madraskernen – altså den indre del af sengen, der er afgørende for sengens fasthed. Hvis din seng har en topmadras, bliver den altså ikke skiftet ved ombytningen. Fragtmanden hjælper som udgangspunkt ikke med indbæring og montering, medmindre det er tilkøbt. Fragtmanden tager selvfølgelig den gamle madraskerne med igen, så den skal du ikke bekymre dig om. Bare husk at tage den ud af coveret og pak den ind i plastik, så den er klar, når fragtmanden kommer.

  • De kerner, vi får retur efter en ombytning, donerer vi til velgørenhed eller sælger i vores outlet, så god søvn ikke går til spilde. Du vil dog altid modtage en helt ny springmadras. Hos Bedre Nætter fokuserer vi på genbrug, og vi hører derfor også meget gerne fra dig, hvis du kender til en organisation eller lignende, der kunne have brug for madraskernerne. Send os en mail på [email protected].

Brug for hjælp?
Kundeservice

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål om hvorvidt et produkt er det rette for dig, hvordan en ombytninger foregår, eller noget helt tredje. Så sidder vores kyndige kundeservice klar til at svare på alle spørgsmål du brænder inde med.