Rullemadras

319,00 kr.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 90x200 Rullemadras fra CPH Living.
 • Materiale: 100% Bomuldsfyld.
 • 150 gr./m2 bomuldscambric betræk.
 • 200 gr./m2 bomuldsvat fyld.
 • Produceret i Portugal (EU)
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Rullemadras 
Hos Bedre Nætter har vi et bredt størrelsesudvalg af rullemadrasser fra danske CPH Living. Disse rullemadrasser er lavet af 100% naturligt bomuldsfyld, hvilket er noget af det vigtigste når der vælges rullemadras. Med naturfyld er du sikret en god åndbarhed gennem natten. Bomuldet suger hurtigt væske og derfor er vores rullemadrasser ligeledes nemme at vaske.  Alle rullemadrasser kan vaskes ved 60 grader. 

Hvorfor skal du købe en rullemadras?
En af de mest generelle årsager til at anskaffe sig en rullemadras er at denne med garanti beskytter og skåner din seng eller topmadras. Derudover opfanger rullemadrassen ligeledes de fleste husstøvmider, så de ikke sætter sig i sengen, der er svære at få rengjort. 

Rullemadrassen er altså et ”must” for dig der ønsker at øge levetiden på din topmadras og seng. Formålet er at beskytte din seng mod den fugt vi afgiver om natten. En gennemsnits person afgiver op imod 1,5 liter væske natten over. Det skal rullemadrassen kunne tage imod og derved minimere at kropsvæsken trænger ned i selv madrassen. Rullemadrassen gør det nemmere for dig at opretholde et godt og rent sovemiljø.

Materiale-valg 
Der findes et utal af forskellige rullemadrasser på markedet, i både god og mindre god kvalitet. For at gennemskue det brede udvalg er det vigtigste at du udelukkende går efter en rullemadras af 100% naturligt materiale, som vores CPH rullemadrasser. Bomuldet suger meget væske hurtigt og kan let kogevaskes, for at slå bakterier og støvmider ihjel. 

Rullemadrasserne kan benyttes med eller uden topmadras. 

Denne rullemadras er i størrelsen 90x200 

Specifikation af Rullemadras

 • Størrelse 90x200 cm.
 • Vægt 1 kg
Mere information
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde Tynd Madrasbeskytter
Type Rullemadras

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.