Senge 180x210

Vi lukker ikke et øje før du sover godt

Unikke senge

Forskellige fastheder i samme seng.
Komfort i hver især fortjener.

Gratis levering

Vi leverer gratis til kantsten på alle ordrer, derudover har du mulighed for at vælge opbæring for 499,- eller opbæring og montering for 899,- ved kassen.

100 nætters prøve

Du kan være helt tryg ved at købe dig til en bedre søvn online. Hos Bedre Nætter har du nemlig altid en 100 nætters risikofri prøveperiode på din seng.

Senge 180x210

Hvis du er på udkig efter en dobbeltseng med ekstra længde i størrelsen 180x210 cm, så kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på vores udvalg. Hos Bedre Nætter finder du et bredt udvalg af senge, der alle kan lulle dig sikkert i søvn, og vi er stolte af at kunne fortælle, at vores senge, som er i imponerende kvalitet, kan købes til utrolig skarpe priser. Vi har alt fra komfortable kontinentalsenge, luksuriøse elevationssenge, robuste boxmadrasser til minimalistiske sengerammer. Med dette enorme udvalg tør vi derfor godt love, at sengen, som dit syvsoverhjerte nat efter nat vil takke dig for, kan findes hos os!

Kontinentalsenge

Kontinentalsengen er en utrolig populær seng, og det mener vi bestemt ikke er uden grund. Denne seng har et indbydende udseende, blandt andet fordi den er betrukket med et smukt og slidstærkt stof, der vil pynte de fleste sove- eller gæsteværelser. Desuden er kontinentalsengen lidt højere end almindelige senge, hvilket stilmæssigt også er med til at tilføje lidt ekstra luksuriøsitet. Højden skyldes, at sengen er udstyret med ikke mindre end tre madraslag, hvilket giver en uovertruffen komfort og søvnoplevelse. Nederst i sengen finder du boxmadrassen, der udgør sengens platform. Oven på boxmadrassen er springmadrassen. Sidst men ikke mindst finder du aller øverst topmadrassen. Ud over den ekstra luksuriøsitet og komfort, som topmadrassen giver, er den praktisk, fordi denne er din primære kontaktflade. Det betyder også, at du slider mindre på selve sengen, og at du derfor får en kontinentalseng, der holder i mange, mange år. Det er altså samspillet mellem alle disse tre madrasser, der gør din nat på langs yderst komfortabel.

Elevationssenge

Hvis du drømmer om lidt ekstra forkælelse fra din seng, så bør du overveje en af vores elevationssenge. Med denne type seng har du nemlig mulighed for at indstille sengens position alt efter dit behov. Elevationssengen kan hæves og sænkes i både fod- og hovedende. En elevationsseng er derfor også perfekt, hvis du for eksempel godt kan lide at hygge med en god bog, inden du skal sove.

Elevationssengen i størrelse 180x210 cm har en todelt elevationsbund, og dette betyder, at du og din sengepartner kan justere på jeres liggestilling separat, uden at det forstyrrer den anden.

Boxmadrasser

Køber du en boxmadras, får du en lækker seng til en lækker pris. Og det ganske uden at gå på kompromis med sengens kvalitet og komfort. En væsentlig fordel ved at investere i en boxmadras er desuden, at sengen er klar til brug, næsten øjeblikkeligt efter du har modtaget den. Alt du skal gøre er bare at montere benene på din madras, og så er du good to go!

Sengerammer

En sengeramme er en perfekt og smuk måde at indramme din seng på. Vores sengerammer fås i naturlige og smukke træmaterialer. Vi forhandler både rammer i massiv bøg, fyr og eg. Det gennemførte design, som vores rammer kommer i, giver dig et produkt, der både er smukt og naturligt. Som en ekstra bonus er sengerammen også en utrolig praktisk og let måde at få lidt mere opbevaring i dit soveværelse. Rammen indeholder nemlig skuffer under sengen, og du har desuden mulighed for at tilkøbe sengehylder.

Brug for hjælp? Kontakt vores kundeservice

Hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge, eller hvis du har et andet spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe. Stort som småt. Du kan skrive på vores livechat, ringe eller sende os en mail. Vi sidder klar alle ugens syv dage kl. 9-23.

  • Drømmer du om at sove bedre om natten? Det vil du gøre i en 180x210 seng fra Bedre Nætter. Over en lang årrække har vi undersøgt, hvordan forholdene for god søvn kan optimeres, og vi har brugt denne viden til at udvikle produkter, der giver dig de bedste betingelser for rigtig, rigtig god søvn.

  • Udover at du kan spare penge ved at købe din seng online, får du også en fordel ved, at du kan prøve sengen hjemme hos dig selv i rolige omgivelser - i stedet for at teste 10 forskellige sengemodeller på 10 minutter i en travl butik med overtøjet på.