KÆMPE JANUARUDSALG - OP TIL 64%

Senge 80x200

Maksimal komfort på minimal plads

Med en 80x200 seng fra Bedre Nætter får du maksimal komfort på minimal plads. For selvom, du ikke har meget plads i soveværelset, skal det ikke gå udover din komfort. Vi ved nemlig, hvor vigtigt, det er at ligge behageligt for at kunne sove godt. Derfor har vi blandt andet udviklet et komfortsystem, som inddeler sengens fjedre i 7 komfortzoner. Komfortsystemet sørger for, at kroppen får den rette støtte på alle de rette steder - uanset hvordan, du vender og drejer dig om natten. Derudover sørger topmadrassen på din 80x200 seng for at tilføre et ekstra lag komfort, så du blot får korrekt støtte, men så du også ligger vildt behageligt.

Fordelen ved en 80x200 seng er, at din seng ikke fylder hele soveværelset. Hvis du ikke bevæger dig meget om natten, behøver du heller ikke en masse plads at sove på. Men der er til gengæld kun plads til én person i din 80x200 seng. Hvis du får brug for en større seng på et senere tidspunkt, kan du heldigvis bare tilkøbe en ekstra seng 80x200 - som du så stiller ved siden af den gamle, og på den måde bliver der hurtig plads til to. Eller du kan vælge at opgradere til en større sengemodel - som du naturligvis også kan i vores sortiment. Det vigtigste er, at du finder en seng, du både sover godt i og som passer til dit hjems størrelse. I én af vores 80x200 senge, vil du hurtigt opleve at få bedre nætter.

Dansk design og kvalitet

Enhver 80x200 seng i vores sortiment, hvad end om det er elevationsseng eller en boksmadras, er designet og produceret i Danmark. Sengenes design er basert på søvnvidenskab - og om hvordan netop søvnen kan optimeres, så du får de allerbedste forudsætninger for at sove godt. Derudover stiller vi utrolig høje krav til kvaliteten af sengene. Rammene er for eksempel lavet af massivt fyrretræ fra Sverige, der er enormt robust og har en lang levetid. Endvidere bliver sengene testet for at se, om de lever op til vores høje krav. Når du køber en seng 80x200 fra Bedre Nætter, er du altså garanteret det ypperste inden for dansk design og kvalitet.

Fordi vi udvikler vores helt egne produkter - og ikke sælger til eksterne forhandlere - finder du ikke en 80x200 seng fra Bedre Nætter noget andet sted end hér. Vores senge kan kun købes hos os. Og ved at købe sengen direkte fra os, betaler du også kun en minimumspris. Vi har ingen fordyrende mellemled - som for eksempel fysiske butikker - der medfører store ekstraomkostninger, hvilket gør, at vi kan tilbyde markedets bedste priser. Hos Bedre Nætter kan du altså investere i en ny seng uden at få banken på nakken - eller gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg en seng 80x200 fra Bedre Nætter

Høj komfort og høj kvalitet er ikke de eneste fordele ved at købe en 80x200 seng fra Bedre Nætter. Vi har også sørget for, at du får en tryg og god oplevelse, når du handler hos os. Du får du nemlig 100 risikofrie nætter på alle vores produkter. Det betyder, at du kan prøve din nye 80x200 seng hjemme hos dig selv i 100 nætter, inden du bestemmer dig for, om det var det rette sengematch. Vi ved nemlig, at man ikke får noget ud af at prøve en seng i en travl butik med overtøjet på i ganske få sekunder. Man er nødt til at sove i en seng for at vide, om det faktisk er en god seng.

Hvis du synes, at det er svært at vælge mellem vores mange sengemodeller, sidder vores kompetente og dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig 14 timer i døgnet, 7 dage om ugen. De kan hjælpe dig med at finde den model, der passer bedst til dig og dine behov. Skulle du dog ende med at få en seng 80x200, du ikke sover fantastisk i, kan du både bytte fastheden på madrassen eller returnere sengen helt gratis. Det vigtigste for os er, at du får en 80x200 seng, der virkelig giver dig bedre nætter.

  • Når du skal have en ny 80x200 seng, bør du stille dig selv spørgsmålet: Vil jeg gerne kunne justere sengens position? Hvis svaret er ja, skal du vælge en elevationsmodel, alt imens du kan 'nøjes' med en almindelig ikke-justerbar seng, hvis svaret er nej.

  • Hos Bedre Nætter synes vi, at alle fortjener at sove godt. Vi har derfor sparet alle de unødvendige udgifter væk, så vi kan tilbyde kvalitetsrige senge til lavkvalitets priser. Derudover tilbyder vi altid 100 dages gratis prøveperiode, så du roligt kan købe en seng online.

  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering