Kontinentalseng 200x200

Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Kontinentalseng 200x200

Hos Bedre Nætter har vi valgt at give dig muligheden for at bestille en ekstra stor seng. Typisk er en dobbeltseng 180x200 centimeter, men med vores Kontinentalsenge i 200x200 får du altså ekstra bredde, så der er rigeligt med plads at boltre sig på.

Opbygningen i denne sengetype er som i den klassiske Kontinentalseng, og derfor har du selvfølgelig to boxmadrasser i bunden, med en stor springmadras placeret ovenpå. Netop dette samarbejde mellem box- og springmadras giver dig den uovertrufne komfort som folk forbinder med Kontinentalsenge. Madraskombinationen giver dig en dybere komfort, samt det specielle, veldesignede look, der helt klart har været en af grundene til den store popularitet som Kontinentalsenge har opnået. En anden fordel er den højde som de tre madraslag giver, hvilket gør at du træder ”ud af sengen” og ikke ”op af sengen”. Det kan lyde banalt, men hos Bedre Nætter tror vi på, at det er omhu og de små grundlæggende detaljer, som gør hele forskellen for dig og din nattesøvn.

Vores kontinentalsenge er kvalitetshåndværk, som udstråler ro, hvile og god plads. Dette er især tilfældet i størrelsen 200x200, hvor der er usædvanligt god plads. 200x200 egner sig perfekt til det søvnbevidste par, der ønsker sig luksus i hverdagen. Hos Bedre Nætter vil vi gerne, at du sover godt i mange år fremad. Derfor anbefaler vi også, at man altid benytter en topmadras til sin seng, da det kan forlænge en sengs levetid med mange år. Når du køber en kontinentalseng hos os, så giver vi dig en topmadras med – kvit og frit. Du har valget mellem to forskellige modeller. Hvilken er den rigtige for dig?

Hvilken topmadras skal man vælge?

Du kan vælge mellem to typer topmadras ved køb af en Kontinentalseng hos os. Den ene har en kerne af Memory Foam, den anden af Latex. De to kernetype har begge en fremragende komfort, men afviger alligevel en hel del fra hinanden. Memory Foam er en skum, som tilpasser sig den kropstemperatur. Madrassen bruger din kropsvarme til at forme sig og lader dig synke ned. På denne måde aflastes du præcis hvor du har mest brug for det, og dette er Memory Foam-madrassens vigtigste egenskab. Det bør dog påtales, at Memory Foam har en tendens til at blive meget varmt. Madrassen bruger din kropsvarme til at forme sig, og den kan derfor ikke afgive din kropsvarme i løbet af natten.

Latex-topmadrassen har ikke dette problem, og den kommer da også med vores klareste anbefalinger. Latex er et elastisk materiale, der skubber tilbage og yder en støtte der baseres på den vægt der placeres på materialet. Elasticiteten fungerer på den måde, jo større pres der er på latexkernen, desto mere vil den skubbe tilbage og støtte. Det betyder, at dine trykpunkter aflastes, og du kan sove roligt og uforstyrret hele natten.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af kontinentalsenge i størrelsen 200x200, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre direkte på chatten, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk.