Sengerammer

Sengerammer
View as Grid List

4 Produkter

per page
 1. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 160x200 cm.

  As low as 4.998,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 2. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 160x200 cm.

  As low as 4.998,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 3. Messina Fyr Hvid
  Messina Fyr Hvid - 180x200 cm.

  As low as 4.999,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
 4. Messina Fyr Olie
  Messina Fyr Olie - 180x200 cm.

  As low as 4.999,00 kr.

  eller 500 kr. - pr. md. i 10 mdr.
  Leveringstid 8-15 hverdage
View as Grid List

4 Produkter

per page

Sengerammer

Hos Bedre Nætter mener vi, at en sengeramme bør være i massivt træ. Således ved du som kunde, at du betaler for et produkt med en solid holdbarhed, lang levetid og flot udseende. Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online, da vi har sparet de fysiske butikker væk. I stedet har vi investeret gevaldigt i kvaliteten. Derfor kun sengerammer i massivt træ, hvilket betyder, at vores kunder får den bedste nattesøvn på markedet i sunde og naturlige rammer.  

En sengeramme i massivt træ pryder ethvert soveværelse. Træ er et smukt naturmateriale, og vores sengerammer er behandlet med den største omhu og omtanke. Solidt forarbejde giver træet en flot finish, og vi er stolte af at kunne tilbyde godt håndværk til vores kunder. 

Hos Bedre Nætter har vi et bredt udvalg sengerammer, hvilket giver dig som kunde mulighed for at finde en sengeramme der passer til din netop smag. Hvad end du skal bruge en sengeramme i massiv kernebøgfyr eller egetræ, så har vi et bredt udvalg. Vi forhandler ligeledes sengerammer med opbevaring såsom MESSINA, der kombinerer funktionalitet og smukt design. Vores sortiment består af produkter, der alle er produceret af danske leverandører. Vi har valgt netop danske leverandører, fordi vi ønsker et skandinavisk design, transparens vedrørende produktionen samt en høj kvalitet på vores rammer. 

Madrasser

Vores sengerammer er den ultimative indramning af dine madrasser. Du kan fuldstændig selv bestemme hvilken type madras du vil installere i din sengeramme. Du skal overveje hvilken type madras, der passer til dine præferencer og søvnbehov. Du kan både se og læse mere om vores madrasser her på siden. Vi har et bredt udvalg af både spring-, box- og skummadrasser. Du kan frit vælge hvilken madras du gerne vil have i din sengeramme. Vi tilbyder et bredt sortiment af madrasser til dette formål. Hvis du køber din madras hos os, så anbefaler vi især vores BN 300 Latex eller vores Airpur Senses-madrasser. Disse madrasser er produceret med et udvidet komfortlag, der gør at du ikke nødvendigvis behøver en topmadras. Her er der tale om to madrasser af meget god kvalitet, produceret med fokus på komforten og en sund liggeposition.

Sengerammer er mere end flot udseende og høj komfort. Mange af vores modeller har desuden medfølgende skuffer under sengen, ligesom sengehylder kan tilkøbes. En sengeramme kan tilpasses dine personlige præferencer, og er ikke blot en seng, men et funktionelt møbel. Det kan vi kun anbefale. 

Tilbehør

Hos Bedre Nætter har vi besluttet at have et øget fokus på helhedsløsninger, for at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder. Derfor har vi valgt at forhandle tilhørende sengeborde til de fleste af vores sengerammer. Disse sengeborde er produceret specielt til hver enkelt sengeramme, så du får et gennemført og strømlinet design. Skulle du have nogle spørgsmål til ekstratilbehøret eller lignende, så er du velkommen til at skrive til os i chatten. 

Efter en årrække hvor sengerammer har været på vej ud af markedet i Danmark, så ser vi hos Bedre Nætter et spændende nichemarked i at sælge den klassiske sengeramme i massivt træ. Du får et produkt der holder i mange år fremover, og som samtidig har en del tilpasningsmuligheder i forhold til træsort samt ekstraudstyr. Vores mission er at give dig bedre nætter og vores sengerammer vil uden tvivl hjælpe dig godt på vej. 

Vedligeholdelse

Træ er et levende naturmateriale og møbler produceret i massivt træ vil altid være unikke. Det er derfor vigtigt at træet håndteres rigtigt. Hos Bedre Nætter anbefaler vi, at du i den daglige rengøring af sengerammen bruger en tør eller opvredet klud i rent vand. Sørg efterfølgende for, at rammen bliver tørret af. Vores lakerede sengerammer tåler ligeledes sæbe og milde rengøringsmidler – men det er stadig vigtigt at rammen ikke er våd efter rengøring.  

Har du spørgsmål til vores sengerammer, det medfølgende tilbehør eller vores madrasser? Så kontakt os endelig i chatten, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din nattesøvn!