Kappelagner 140x200

Kappelagner 140x200
Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Kappelagner 140x200

Kappelagner 140x200 - perfekt til din trekvartseng. Hvis du har en gammel boxmadras, eller for den sags skyld en ny, kan et kappelagen være oplagt. Ved at vælge et kappelagen, så får du dækket din madras af lagnet. Måden hvorpå lagnet er opbygget, er ved at have et frithængende fald på 3 sider - mens hovedenden er uden fald.

Vores kappelagner er allesammen fra CPH Living, og består af bomuldspercale. Der er fokuseret på at skabe et slidstærkt, blødere lagen end hvad du normalt finder. Dette er opnået ved at have en ekstra tæt vævning og den øgede trådtæthed sikrer samtidigt at lagnet er hurtigt og effektivt til at aflede fugt.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.