Kappelagner 80x200

Kappelagner 80x200
View as Grid List

1 Produkt

per page
View as Grid List

1 Produkt

per page

Kappelagner 80x200

Et kappelagen er ideelt til boxmadrasser , hvor det med sit frithængende fald dækker hele boxmadrassen på en yndefuld måde. Du kan selv vælge om du vil benytte kappelagnet over eller under topmadrassen, oftest bliver det brugt under.

Selve kvaliteten af de kappelagner vi fører her hos Bedre Nætter er af førsteklasse. Det kommer til udtryk i den lækre percale der er brugt til at lave produktet. Med sine ekstra tætte vævninger og dermed øget trådtæthed, så kan du være sikker på at få et lagen som er hurtigt til at aflede fugt samtidig med at du får en unik blød overflade som er yderst behagelig.

Den forkerte størrelse? Se hvad vi ellers har i udvalg af kappelagner.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.