Kappelagner 90x200

Kappelagner 90x200
Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier

Kappelagner 90x200

 

Kappelagner i 90x200 er det oplagte valg til eksempelvis boksmadras i disse mål. Grunden til at kappelagner gør sig så godt til boxmadrasser er at den dækker hele madrassen samt (selvfølgelig afhængigt af hvor høj sengen er) vil den også dække evt. opbevaring under sengen. Et kappelagen er karakteristisk ved at have frithængende fald på 3 sider - mens hovednenden er uden fald. 

Vi har kappelagner af den bedste kvalitet fra CPH Living som er et anerkendt dansk brand indenfor sengetøj. Produktionen er i EU og der er en meget omfattende kvalitetskontrol af produkterne, som sikrer en ensartet høj kvalitet. Hvis du ser nærmere på vores kappelagner, vil du også bemærke at trådtætheden er helt i top, hvilket er med til at gøre fugt afledes let og hurtigt - mens du får en blød og lækker overflade at ligge på.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.