Split Lagner

Split Lagner
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Splitlagen - Mørkegrå
  Splitlagen - Mørkegrå - 180x210 cm.
  699,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 2. Splitlagen - Mørkegrå
  Splitlagen - Mørkegrå - 180x200 cm.
  699,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 3. Splitlagen - Mørkegrå
  Splitlagen - Mørkegrå - 160x200 cm.
  699,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
View as Grid List

3 Produkter

per page

Et split lagen benyttes til elevationssenge. Tit og ofte når man køber en elevationsseng som par, så vælger man en løsning med en split-topmadras, hvor det er muligt at justere de enkelte elevationssider uden at topmadrassen vælter sengepartneren ud af sengen - men du stadigvæk har en samling i midten af topmadrassen og derved slipper for en gennemgående revne.

Det kan tit være et problem at finde split lagner af en høj kvalitet som passer til topmadrassen pga. de indhug der er i både top og bund. Vi har derfor sikret os et produkt af høj kvalitet som passer perfekt hertil. CPH Living er brandet bag vores split lagen som bliver produceret i Portugal efter bedste standarder.

Selve materialet er Percale Bomuld, stoffet der er med ekstra fine garner og en meget høj trådtæthed er oplagt til dig som vil have et blødt og lækkert materiale at sove på. Udover at du får en lækker følelse med et af vores split lagner fra CPH Living, så er du også sikret en lang levetid pga. de tætte syninger samtidig med at materialet er aldeles perfekt til at aflede fugt og sved i løbet af natten.