Lagner

Lagner
View as Grid List

27 Produkter

per page
View as Grid List

27 Produkter

per page

Lagner

Hos Bedre Nætter forhandler vi kvalitetslagner fra CPH Living hvor de glatvævede kvaliteter af eksempelvis Bomuldspercale giver et stærkere lagen med en blødere følelse. Vi har et bredt udvalg både i forhold til farver og størrelser, dermed har du som kunde mulighed for at give din seng et ekstra pift i forhold til indretning.

Der findes flere forskellige typer af lagner:

Kuvertlagner er beregnet til at bruges omkring topmadrassen, hvor du ikke har nogen dækning af selve sengen - men tilgengæld får dækning af hele arealet der er i kontakt med kroppen over en nat. Hvis du eksempelvis køber en elevationsseng, så kan det være en klar fordel at vælge et kuvertlagen, da stoffet på de dyrere modeller ofte er møbelstof der i sig selv giver et flot design som det næsten vil være en skam at gemme væk.

Faconlagner dækker både topmadras og madras, så længe den samlede højde ikke er mere end 30 cm. så kan et faconlagen altså gøre, at du ikke kan se stoffet på selve sengen. Som ved alle lagner er hele liggefladen dækket, samt du får beskyttelse af stoffet på din spring- el. boxmadras.

Kappelagner lukker ikke tæt om madrassen på samme måde som både kuvertlagner og faconlagner. Du har derfor et lagen der hænger løst omkring madrassen. Det giver et andet look og koster lidt ekstra for denne type af lagner.

Lagner i høj kvalitet!

Som nævnt tidligere, så sælger vi kun kvalitetslagner, derfor kan du også være sikker på at få samme kvalitet uanset hvilken lagen type du ender med at vælge. Alle lagnerne bliver lavet i samme stof type, det er derfor kun facon og pasform der differentierer sig fra model til model. Det samme gør sig gældende omkring farverne på modellerne, hvor du altid vil få samme kvalitet uagtet hvilken farve du ender med at vælge.

Som det også gør sig gældende med vores sengeudvalg, så er det altid vores største dyd at sikre dig en god nattesøvn, derfor er det også vigtigt at du får sengetøj af en høj kvalitet, da det er dette som er medvirkende til hvordan din følelse af sengen vil være - du er direkte i kontakt med lagnerne, hvorfor det også har en mærkbar effekt på hvordan du vil opfatte sengen som helhed.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af lagner, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre over telefonen, på chatten eller døgnet rundt på vores mailadresse kontakt@bedrenætter.dk.

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.