Sengetøj

Sengetøj
View as Grid List

14 Produkter

per page
View as Grid List

14 Produkter

per page

Sengetøj

 

Under vores kategori med sengetøj finder du alt indenfor dynebetræk, lagner og rullemadrasser. Vores bredde udvalg med et hav af lækre farver og størrelser, giver dig muligheden for at finde nøjagtigt hvad du leder efter. Alle vores lagner er fremstillet i slidstærkt bomuldspercale med en mat overflade samt en luksusoplevelse når man først ligger sig i sengen.

Vi er ikke eksperter indenfor stof, men har vores ekspertise indenfor senge - derfor har det været vigtigt for os at vælge en leverandør som vi har tillid til er førende indenfor faget - det fandt vi med CPH Living, som er brandet bag de mange modeller du finder hos os. Vi har valgt at have et bredt udvalg af farver og størrelser, så du selv har mulighed for at finde præcist det sengetøj der passer dig og dit soveværelse, samtidig med at de klassiske sort, hvid, grå og råhvid altid er tilgængelige. 

Sengetøj er hvad du er i direkte berøring med hver eneste nat, derfor er det også vigtigt at have sengetøj af en vis kvalitet for at opnå den perfekte søvnoplevelse. Det føler vi du får når du køber produkterne du finder her på siden!

Generelt for vores sengetøj gælder at der er tale om percalevævninger som gør at stoffet ikke alene er ekstra slidstærkt, men også giver en behageligere søvn. Hvis vi dykker ned i specifikationerne, så er der tale om en ekstra tæt vævning, med ekstra fine garner - det giver måske ikke meget mening for lægmand, men du kan mærke forskellen. Ved at benytte den ekstra tid på hvert enkelt produkt, så får du et lækrere tekstil, der både føles blødere og stærkere end almindeligt sengetøj. Det har også den effekt at stoffet er hurtigere til at aflede sved, hvilket for de fleste vil give en bemærkelsesværdig forskel sammenlignet med billigere lagner. 

Du finder selvfølgelig også produkter som split lagner til elevationssenge i vores sortiment - altså produkter der kan være svære at finde i den almindelige detailhandel til tider. Hvis du har en speciel forespørgsel, det kan være på ekstra lange lagner, eller ekstra bredde lagner eksempelvis, så er vi behjælpelige med at undersøge hvad vi kan skaffe disse til - kontakt os endelig med dine spørgsmål. 

Hos Bedre Nætter får du altid

Produkter udviklet for bedre søvn, bygget fra bunden, af bæredygtige materialer der understøtter alle mulige kropstyper. For os er Bedre Nætter nemlig ikke blot et navn, men også et løfte.

 • 100 nætters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dage. Hvis ikke du elsker den, henter vi den igen, og du får pengene tilbage. Helt simpelt.

 • Designet i Danmark

  Alle vores senge er udviklet af vores produktteam i Danmark. Produktionen foregår på nøje udvalgte fabrikker i Danmark og Belgien.

 • Sov sundt og grønt

  Vi prioriterer en bæredygtig produktion og naturlige materialer. Derfor er vores senge sunde for dig og vores jord.

 • Gratis ombytning

  Vi ombytter gratis fastheden i madrassen de første 100 dage. Din ombytningskerne bliver doneret til et velgørende formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørgsmål eller bekymring? Problemer med at vælge? Vores hold af søvn specialister sidder klar til at hjælpe dig fra 9-23 alle dage.

 • Gratis Levering

  Vi leverer altid gratis til din adresse. Har du brug for hjælp med opbæring, montering eller bortskaffelse, kan det vælges ved kassen.