Rullemadras

Rullemadras
View as Grid List

8 Produkter

per page
 1. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 80x200 cm.
  289,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 2. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 90x210 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 3. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 90x200 cm.
  299,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 4. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 120x200 cm.
  319,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 5. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 140x200 cm.
  329,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 6. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 160x200 cm.
  339,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 7. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 180x200 cm.
  349,00 kr.
  Leveringstid 2-8 hverdage
 8. BN Rullemadras
  BN Rullemadras - 180x210 cm.
  359,00 kr.
  Leveringstid 90-120 hverdage
View as Grid List

8 Produkter

per page

Rullemadras

Rullemadrasser er perfekte til at beskytte enten madras eller topmadras mod slitage og daglig brug. Grunden til det kan være ideelt at benytte rullemadrasser på sengen, er at det er meget let at vaske en rullemadras, sammenlignet med eksempelvis at skulle vaske betrækket til en springmadras. I de fleste senge vil topmadrassen typisk udgøre det øverste madraslag. Det betyder også, at din topmadras slides af den daglige brug, men dette kan med fordel afhjælpes ved brug af en rullemadras.

Da din krop er i direkte berøring med rullemadrassen, så er det en god ide at vælge en model af en vis kvalitet. For at være sikre på kvalitet af produkterne i vores sortiment, har vi valgt udelukkende at have rullemadrasser fra danske firmaer. De rullemadrasser, som du kan se på denne side, er alle produceret af enten Temprakon eller CPH Living, to danske firmaer med internationalt anerkendte produkter.

Hos Bedre Nætter forsøger vi hele tiden at finde måder, hvorpå vi kan forbedre din nattesøvn. For at kunne sove godt er det vigtig at have et behageligt søvnmiljø. Det skal være hverken være for varmt eller for koldt, og samtidig er hygiejne også et væsentligt aspekt. En god rullemadras er nemmere at rengøre end selve topmadrassen. Den fylder og vejer mindre, og kan derfor nemt vaskes i vaskemaskinen. Vælger du en rullemadras fra Temprakon vil du desuden opleve, at madrassen køler og skaber et behageligt søvnklima hver eneste nat.

Hvad hjælper en rullemadras med?

En rullemadras er først og fremmest god til at beskytte mod slid, men derudover kan den også forbedre dit søvnklima betragteligt. Vores rullemadrasser er alle lavet af 100% bomuld, hvilket garanterer en behagelig overflade. Bomuldsmadrasserne absorberer fugt og sved og er nemme at vaske, og du undgår på denne måde at sved, fugt og døde hudceller ophober sig i din topmadras. Vores rullemadrasser fra Temprakon har desuden NOMITE-certifikatet, som bevidner at rullemadrassen er produceret således, at husstøvmider ikke kan leve i stoffet. Dette garanterer en sund og frisk seng. Alle vores topmadrasser kan desuden vaskes ved 60 grader.

En god rullemadras er altså et must for dig, der ønsker at øge levetiden på din topmadras og seng. Med en rullemadras skaber du et fundament, som sikrer dig et sundt og komfortabelt miljø i dit soveværelse i mange år frem. Det vil altid være væsentligt billigere at udskifte sin rullemadras fremfor selve sengen eller topmadrassen. Derfor anbefaler vi hos Bedre Nætter på det kraftigste, at du vælger en rullemadras når du køber seng.

Hvis du har behov for et mål, der ikke fremgår på vores side, så har vi i de fleste tilfælde også mulighed for at lave disse - henvend dig og hør nærmere herom. Hvis du har spørgsmål til vores rullemadrasser, Temprakon eller CPH Living kan du naturligvis også kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt gennem chatfunktionen i højre side af din skærm eller på telefonen. Derudover kan du kontakte os døgnet rundt på kontakt@bedrenaetter.dk.