Senses Luna - Lysegrå

22.999,00 kr.

As low as 22.999,00 kr.

Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Bedre nattesøvn og komfort med dobbelt fjedrelag.
 • 5 komfortzoner og hybridpolstring - fremragende komfort.
 • Topmadras med 60 mm latexkerne.
Tilpas Senses Luna - Lysegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Med Senses Luna som din næste seng er du sikret en kontinentalseng i høj kvalitet, hvor du får optimal komfort kombineret med et moderne udseende.

Modellen er udstyret med pocketfjedre i både boxmadrassen og springmadrassen, og samspillet mellem madrasserne sikrer dig solid støtte og en sund liggeposition hele natten. Med Senses Luna slipper du derfor for nætter, hvor du vender og drejer dig på grund af en seng, der giver forkert støtte.

Derudover kommer Senses Luna med et aftageligt betræk, og derfor kan du til hver en tid ændre sengens stoftype og farve.Modellen er desuden udstyret med fem komfortzoner sammen med en smidig og åndbar hybridpolstring omkring pocketfjedrene. Det sikrer dig en personlig tilpasset støtte, samtidig med at du vil opleve, at sengen afleder overskydende fugt og varme, og dermed er du sikret en behagelig temperatur hele natten.


Personlig komfort

Alle har brug for forskellig støtte, og derfor er det også vigtigt med en seng, der kan tilpasse sig den enkelte person. Dette er Senses Lunas fem komfortzoner med til at sikre.

Antallet af komfortzoner indikerer, i hvor høj grad din madras tager individuelt hensyn til din kropsbygning og liggeposition. Det sker gennem forskellige hårdheder i madrassens affjedring, og på den måde giver madrassen ekstra støtte til de kropsdele, der vejer mest. Eksempelvis vil du opleve, at dine skuldre støttes på en anden måde end din lænd, da madrassen er blødere omkring skulderregionen end ved lænden, og derfor er antallet af komfortzoner afgørende for en dyb og behagelig nattesøvn.


Senses Luna består derudover af i alt tre madraslag, som samarbejder om at give dig en omfattende støtte og komfort. Nederst findes boxmadrassen, i midten springmadrassen og øverst topmadrassen. Det er også de tre madraslag, der giver kontinentalsengen sin karakteristiske højde.

Boxmadrassen

Boxmadrassen udgør fundamentet for sengens komfort. I Senses Luna er boxmadrassen udstyret med pocketfjedre, mens boxmadrassen i almindelige kontinentalsenge ofte består af en skummadras. Det sikrer dig en unik og personlig komfort, når du lægger dig i en Senses Luna. Derudover samarbejder boxmadrassen med springmadrassen, hvilket sikrer ekstra støtte i forhold til din krop og liggeposition.

Springmadrassen

Springmadrassen er altafgørende for den komfortoplevelse, du får i en seng. Ligesom i boxmadrassen er springmadrassen i Senses Luna udstyret med pocketfjedre, og det sikrer dig en imponerende og individuel støtte. Derudover er affjedringen i springmadrassen omgivet af hybridpolstring, der gør, at du vil føle et behageligt soveklima hele natten.

Topmadrassen

Topmadrassen er et vigtigt element, når det kommer til sengens komfort, da det er det lag af sengen, som din krop er i direkte kontakt med. Når du køber en Senses Luna, følger der derfor en kvalitets topmadras med, som består af en kernetykkelse på hele seks cm mod de gængse fire cm, hvilket sikrer dig øget støtte og komfort. 

Specifikation af Senses Luna

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 64 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.