Senses Mayan - Lysegrå

10.998,00 kr.

As low as 10.998,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Danskproduceret boxmadras.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Bedre nattesøvn med pocketfjedre.
 • Fremragende støtte med 7 komfortzoner.
 • Topmadras i 100% organisk naturlatex.
Tilpas Senses Mayan - Lysegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Senses Mayan er en fremragende seng, og den byder først og fremmest på god komfort og en yderst solid støtte med sine syv komfortzoner. Dernæst er sengen udstyret med et allergivenligt madraslag, og det gør alt i alt Senses Mayan til et aldeles fortrinligt valg - særligt for allergikere.

Sengen kommer med en topmadras af 100% organisk naturlatex, hvilket giver en fremragende søvnoplevelse. Topmadrassen er den velanmeldte Mayan, og det er også herfra, at Senses Mayan har fået sit navn. Mayan-topmadrassen er din garanti for, at sengen og dens tilhørende topmadras kan bruges af alle.

Senses Mayan adskiller sig fra Venus Mayan-serien med sit betræk, der er en smule grovere i tekstilet, og dermed varierer udtrykket, men støtten er naturligvis helt i top i begge serier.


Senses Mayan - fremragende, dansk kvalitet

Det er de små detaljer, der gør den store forskel - og det gælder også, når det kommer til den gode søvnoplevelse. Derfor er der ikke gået på kompromis nogen steder ved produktionen af Senses Mayan. Senses Mayan er både indbydende at røre ved, fantastisk at ligge i og så er den danskproduceret. Det er din sikkerhed for streng kvalitetskontrol, sunde arbejdsvilkår og yderst slidstærke komponenter, der giver dig en god søvn i mange år frem.


Boxmadrassen er opbygget af tre forskellige lag, der hver især bidrager til den gode liggekomfort, du får i Senses Mayan. Herunder kan du læse mere om, hvordan sengens lag giver dig de bedst mulige forudsætninger for en bedre nattesøvn.

Trærammen

Grundlaget for enhver god boxmadras er dens træramme. Rammen omkranser selve madrassen og holder alt på plads. En solid træramme vil derfor skabe det bedst mulige udgangspunkt for en god nattesøvn. Af samme grund er trærammen i denne seng opbygget af tykt og massivt, svensk fyrretræ. Du vil derfor opleve, at din nattesøvn i Senses Mayan vil være betydeligt forbedret fra første nat og i mange år fremover.

Boxmadrassen

Boxmadrassen er sengens nederste og vigtigste komfortlag. I Senses Mayan består boxmadrassen af en dobbeltfjedret kerne, der er omgivet af en åndbar polstring af hybridskum. Polstringen leder fugt og varme væk, og det bidrager til et sundt og behageligt søvnklima. Hver eneste nat.

Topmadrassen

Topmadrassen er sengens øverste madraslag, og den har stor betydning for din søvnoplevelse. I Senses Mayan hedder topmadrassen Mayan, og derfor får du en 100% organisk og CO2-neutral topmadras, der er produceret uden syntetisk latex. Mayan har derfor modtaget FSC-certifikatet, og det er din garanti for, at topmadrassen har en sund og bæredygtig profil. Mayan-topmadrassen har desuden en tyk latexkerne på seks centimeter, og det bidrager til en behagelig støtte og komfort, når du ligger i Senses Mayan.

Specifikation af Senses Mayan

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Højde Total: 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
Mere information
Højde 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Antiskrid indbygget
Fjedre Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Type Boxmadras 80x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.