Senses Motion

10.998,00 kr.

As low as 10.998,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Danskproduceret.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • 7 komfortzoner og dobbelt fjedrelag.
 • Hybridpolstring for optimal trykaflastning.
 • Motion Topmadras - omfavnende og elastisk.

Farve

Tilpas Senses Motion
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Enkelthed og komfort er nøgleordene for boxmadrassen Senses Motion.

Her får du en unik kombination i form af en affjedrende boxmadras og en omfavnende topmadras. Senes Motion er dermed et oplagt valg for dig, der ønsker at ligge blødt uden at gå på kompromis med den nødvendige støtte.

Senses Motion er inddelt i syv komfortzoner, hvilket betyder, at du er garanteret en madras, der nøje tilpasser sig din krops konturer og liggeposition. Øverst er sengen udstyret med en Motion-topmadras. En topmadras med en helt unik opbygning, idet den lader sig synke ned, så du ligger blødt, uden at varmen ophober sig i madrassen.

Foruden sengens høje komfortniveau får du med Senses Motion også en nem og enkel løsning, du kan tage i brug med det samme. Det eneste, du skal gøre, når du modtager sengen, er nemlig at skrue benene på.

Herunder kan du læse mere om de enkelte komponenter, som Senses Motion består af.

Trærammen

En solid boxmadras kræver et solidt fundament. Det har Senses Motion. Den 20 centimeter tykke træramme i massivt, svensk fyrretræ er garant for en boxmadras, du kan være sikker på at have i mange år. Derfor tilbyder vi også hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Boxmadrassen

Det vigtigste komfortlag er boxmadrassen, som i Senses Motion består af et dobbelt fjedrelag af pocketfjedre. Pocketfjedrene er hver især svejset i en lille stofpose. Det betyder, at de bevæger sig individuelt, hvilket sikrer dig en madras, der former sig efter netop din krop.

Pocketfjedrene i madrassen er desuden inddelt i syv komfortzoner og er omgivet af en smidig hybridskum - du vil derfor opleve en differentieret støtte forskellige steder på madrassen. Din lænd kræver en anden støtte end din nakke, og det tager Senses Motion nøje hensyn til.

Topmadrassen

Senses Motion består øverst af en Motion topmadras. Motion er en blød og smidig topmadras, der ikke bliver varm over natten. Kort sagt er støtten omfavnende som ved memory-skum, men du slipper for varmeudfordringerne. Det er en unik kombination af egenskaber, og det er en af årsagerne til, at Senses Motion samlet set skiller sig ud fra mængden.

Specifikation af Senses Motion

 • Størrelse 80x200 cm.
 • Højde Total: 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
Mere information
Højde 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Antiskrid indbygget
Fjedre Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Type Boxmadras 80x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.