SPAR OP TIL 65% - KUN TIL JANUARUDSALG
Spar 51%
Dage
Timer
Minutter

Senses Motion - Lysegrå

Tilbud
Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 12-20 hverdage
Fasthed Læs mere
Ben
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve - sov fantastisk eller fortryd

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Senses Motion: Opdatér din søvn

Senses Motion: Opdatér din søvn

At vælge god søvn til er ikke noget, du nogensinde vil fortryde. Faktisk kan det forvandle hele din hverdag til det bedre, hvis du vågner frisk, veludhvilet og velfornøjet. Du lader op om natten og lever fuldt ud om dagen. Senses Motion er til dig, der ønsker at svæve til de vigtige nattetimer hurtigere end før. Kan du lide en blød komfort, er der endnu mere grund til at investere i denne seng. Topmadrassen er skabt til at omfavne dig blidt uden at blive for varm, og blandt andet af den grund er Senses Motion en seng, du drømmer om at vende retur til.

En omfavnende topmadras

En omfavnende topmadras

Det tidsrum, hvor vi ligger med lukkede øjne, klar til at falde i søvn, skal gerne være så kort som muligt. Her vil du opleve vores Motion-topmadras som en hensynsfuld håndsrækning, særligt hvis du ønsker at blunde blidt uden at få det for varmt. Din landingsbane er sikker og blød, og varmen samler sig ikke i madrassen. Den smidige skum former sig efter din krop, og du kan være sikker på, at der bliver taget hensyn til hver eneste af dine bevægelser. På Motion sover du godt, blødt og længe.
En drømmeklar boksmadras

En drømmeklar boksmadras

Den gode komfort er pakket ind i boksmadrassen. Hertil har vi nøje udvalgt hvert eneste element og komponent. Et dobbelt lag af pocketfjedre står i kø for at smyge sig om din krop, når du lægger dig. Og så har vi sørget for 7 bedre™ komfortzoner, der passer på forskellige dele af dig – det strækker den gode liggeoplevelse hele vejen fra top til tå. Omkring fjedrene er der komfortskum, som sikrer, at madrassen ånder, og derfor kan du vågne på en frisk boksmadras hver morgen i mange år.
En slidstærk træramme

En slidstærk træramme

Den gode søvn, som denne boksmadras stiller til rådighed, hviler på et yderst stærkt fundament. Det vil sige, at en træramme i massivt, svensk fyrretræ omkranser selve boksmadrassen. På den måde er du sikret et stabilt leje for din søvn hele natten, uanset hvordan og hvor meget du vender og drejer dig på madrassen. Af samme grund er vi helt sikre i vores sag, når vi tilbyder 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Fantastisk søvn på fire ben

Senses Motion er kommet for at blive. Her har vi kombineret vores bestseller med en ganske særlig topmadras, der er blød men ikke for varm. Når du ikke har det varmt, kan du nemlig fokusere på det vigtige: At sove godt og længe nok. Med Senses Motion behøver du ikke længere anstrenge dig for at prioritere din søvn. Vi har gjort forarbejdet for dig. Du skal blot lukke øjnene og svæve mod drømmenes land i ro og mag.

33

procent af dit liv bruges i gennemsnit i din seng. Så gør dig selv det behageligt.

2

Komfortlag omfavner dig hver nat.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. På denne seng har vi nemlig tilføjet en Svanemærket topmadras. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Senses Motion

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Senses Motion. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Betrækket omkring selve boksmadrassen sidder fast og kan derfor kun rengøres med en fugtig klud og/eller med et rengøringsmiddel beregnet til møbler. Følg de medfølgende brugsanvisninger, hvis du bruger rengøringsmiddel.

 • Nej, det er kun muligt at vælge mellem Oak og Champagne.

 • Springmadrassen i Venus er polstret med latex, hvorimod springmadrassen i Senses er polstret med komfortskum. Derudover har Venus en topmadras lavet af Pulse latex, der gør den ekstra fleksibel, holdbar og åndbar - og giver topmadrassen en allergivenlig funktion. Sanses, derimod, har en topmadras lavet af almindelig latex eller Motion-skum, og dens betræk er ikke allergivenligt.

 • Det er lavet af Motion-skum.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Senses Motion

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 64 cm.
Højde 64 cm. (19 cm ben, 38 cm madras, 7 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Antiskrid indbygget
Fjedre Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring Komfortskum
Ramme 20cm Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Type Boxmadras 80x200

Er en boksmadras det rigtige for dig?

Vores boksmadrasser er den hurtige vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her modtager du en komplet seng, så du kan nyde vores velkendte komfort med det samme.

Et bundsolidt udgangspunkt

Et bundsolidt udgangspunkt

En utrolig stærk træramme omkring madrassen udgør fundamentet for din søvn.

Den helt rigtige følelse

Den helt rigtige følelse

To madraslag, pocketfjedre og komfortzoner giver dejlig støtte og komfort.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering