SPAR OP TIL 65% - KUN TIL JANUARUDSALG

Senses Motion - Antracit

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 20-30 hverdage
Fasthed Læs mere
Fasthed Læs mere
Topmadras Læs mere
Ben
+
Sengegavl Læs mere
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve - sov fantastisk eller fortryd

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign vores senge
Senses Motion: Opdatér din søvn

Senses Motion: Opdatér din søvn

At vælge god søvn til er ikke noget, du nogensinde vil fortryde. Faktisk kan det forvandle hele din hverdag til det bedre, hvis du vågner frisk, veludhvilet og velfornøjet. Du lader op om natten og lever fuldt ud om dagen. Senses Motion er til dig, der ønsker at svæve til de vigtige nattetimer hurtigere end før. Kan du lide en blød komfort, er der endnu mere grund til at investere i denne seng. Topmadrassen er skabt til at omfavne dig blidt uden at blive for varm, og blandt andet af den grund er Senses Motion en seng, du drømmer om at vende retur til.

En topmadras, der puster ud

En topmadras, der puster ud

Topmadrassen sover du tæt med i løbet af natten, fordi den er sengens øverste madras. Af samme grund er denne topmadras selvfølgelig designet til at være godt selskab. Særligt hvis du ønsker at blunde blødt uden at få det for varmt. Motion sørger for, at varmen ikke hober sig op i madrassen, og derfor kan du fokusere på at koble helt af. Den gode kvalitet understreges af Svanemærket, mens den komfortable skumkerne på seks centimeter giver følelsen af at blive omfavnet kærligt og omsorgsfuldt. Afstanden fra drøntræt til dugfrisk har aldrig været kortere.
En komfortabel springmadras

En komfortabel springmadras

Når du skal mærke sengens generelle komfort, er det springmadrassen, der betyder noget. Det er sengens midterste madras, og til Senses Motion får du vores velkendte komfort. Indvendigt består den af pocketfjedre, der er inddelt i 7 bedre™ komfortzoner. Hver fjeder er svejset i en lille stofpose. Det forlænger sengens levetid, og på den måde kan de passe bedst muligt på dig. Zonerne i madrassen sørger for, at alle dele af din krop får den helt rigtige opmærksomhed og støtte. Derfor er det ikke længere en kamp at falde i søvn, det er en faktum.
En stærk elevationsramme

En stærk elevationsramme

En elevationsseng er aldrig bedre end sine komponenter. Og her får du elevation i første klasse. Motoren er fra danske Linak, som er kendt for kvalitet, du ikke kan sætte en finger på – både i Danmark og ude i verden. Motoren er støjsvag og utrættelig og ved hjælp af den trådløse fjernbetjening indstilles din seng til perfektion. Til at understrege sengens upåklagelige kvalitet udgør en solid træramme fundamentet for din søvn i mange år fremover.

Fantastisk søvn på fire ben

Senses Motion er kommet for at blive. Her har vi kombineret vores bestseller med en ganske særlig topmadras, der er blød men ikke for varm. Når du ikke har det varmt, kan du nemlig fokusere på det vigtige: At sove godt og længe nok. Med Senses Motion behøver du ikke længere anstrenge dig for at prioritere din søvn. Vi har gjort forarbejdet for dig. Du skal blot lukke øjnene og svæve mod drømmenes land i ro og mag.

33

procent af dit liv bruges i gennemsnit i din seng. Så gør dig selv det behageligt.

3

Komfortlag omfavner dig hver nat.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. På denne seng har vi nemlig tilføjet en Svanemærket topmadras. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Senses Motion

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Senses Motion. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på op til 130 kg.

 • Der følger 2 fjernbetjeninger med sengen, hvis sengen er 160 cm eller bredere, og 1 fjernbetjening, hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan justeres til 62 grader i hovedgærdet og 45 grader i fodenden.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Senses Motion

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 66 cm.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 66 cm (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Polstring Komfortskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 7 stk.
Type Elevationsseng 160x200

Er en elevationsseng det rigtige for dig?

Vores elevationssenge er den fleksible vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her får du vores velkendte komfort og mulighed for at indstille sengen, lige som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor udviklet af de førende producenter på markedet.

Den helt rigtige komfort

Den helt rigtige komfort

Uendelige indstillingsmuligheder, pocketfjedre og komfortzoner sørger for individuel støtte.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering