Senses Motion

33.999,00 kr.

As low as 33.999,00 kr.

Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Elevationsmotor fra danske Linak.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • 7 komfortzoner og pocketfjedre.
 • Hybridpolstring for optimal trykaflastning.
 • Motion Topmadras - blød komfort.

Farve

Tilpas Senses Motion
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Med elevationssengen Senses Motion er du garanteret lidt ekstra luksus i hverdagen. Den består af nøje udvalgte komponenter, som sikrer dig en både restituerende og sund nattesøvn.

Senses Motion er det stolte resultat af den optimale kombination mellem en blød og affjedrende seng. Det er den på grund af den omfavnende Motion-topmadras og det solide komfortlag af zoneinddelte pocketfjedre. Sengen er derfor det oplagte valg for dig, der ønsker følelsen af at synke ned i madrassen uden at gå på kompromis med den nødvendige støtte.

Med sengens elevationsdel har du desuden mulighed for at indstille den, så den passer til præcis dine behov og foretrukne soveposition. Herunder kan du læse mere om de enkelte dele, Senses Motion består af.

Elevationskomponenter

Alle sengens elevationskomponenter er produceret af danske Linak, og du kan derfor være sikker på, at du investerer i en kvalitetsseng, der vil fungere upåklageligt i mange år frem. Motoren er støjsvag og kan styres med en trådløs fjernbetjening - nemt og bekvemt.

Ved senge, der er 160 centimeter i bredden og større, er det muligt at indstille de to sider af sengen uafhængigt af hinanden. 

Springmadrassen

Springmadrassen i Senses Motion består af pocketfjedre, der er inddelt i syv komfortzoner. Pocketfjedrene er enkeltvis pakket i en lille stofpose, hvilket sikrer, at de arbejder individuelt og reagerer på den belastning, de udsættes for. Det sikrer dig en ergonomisk korrekt støtte, idet zoneinddelingen tager hensyn til din krops konturer og liggeposition. Samtidig er den smidige hybridpolstring også med til at sikre optimale arbejdsbetingelser for fjedrene, og så er den desuden med til at sikre sengens lange levetid.

Topmadrassen

Topmadrassen er den del af sengen, du er i tættest kontakt med, når du sover. Motion er derfor en blød og smidig topmadras, der ikke bliver varm over natten. Kort sagt får du en dejlig, omfavnende støtte som ved memory-skum, men ingen varmeudfordringer. Det er en unik kombination af egenskaber, og det er en af årsagerne til, at Senses Motion samlet set skiller sig ud fra mængden.

Til elevationssenge, der er 160 centimeter i bredden eller større, er det muligt at vælge en såkaldt split-topmadras i stedet for to separate topmadrasser. En split-topmadras er én stor topmadras, der er splittet i hoved- og fodende, men samlet på midten. Det giver mulighed for at elevere de to sider uafhængigt af hinanden og stadig have følelsen af en dobbeltseng.

Specifikation af Senses Motion

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 66 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 66 cm (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 2-8 hverdage
Kolli 7 stk.
Type Elevationsseng 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.