SPAR OP TIL 65% - KUN TIL JANUARUDSALG

Senses Wave - Antracit

Eller kun kr./md i mdr.
0% i rente og gebyrer
Vælg delbetaling i checkout
Leveringstid 12-20 hverdage
Fasthed Læs mere
Ben
+
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve - sov fantastisk eller fortryd

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Senses Wave: Når du gerne vil sove godt

Senses Wave: Når du gerne vil sove godt

Senses Wave er et godt sengevalg til dig, der ønsker en god, solid seng, du både ligger godt i, og som ser pæn ud i soveværelset. Senses Wave er opbygget af en formidabel topmadras og en formidabel springmadras, der begge ligger ovenpå en formidabel træramme. Og tre gange formidabel er altså lig med god søvn. Topmadrassen har en kerne af skum, der på bedst tænkelige vis former sig om din krop og sikrer dig god støtte nat efter nat efter nat. Derudover er sengens springmadras inddelt i vores unikke 7 bedre™ komfortzoner, der er din ultimative garanti for, at du får en god oplevelse, når du kaster dig ud på din drømmerejse.

Når madrassen på toppen er lig god søvn

Når madrassen på toppen er lig god søvn

På toppen af sengen finder du vores Wave-topmadras. Wave består af en 40 mm skumkerne omkranset af vores revolutionerende Rönd-betræk. Oversat til dansk kan du kalde det; god søvn. Kernen sikrer dig en skæppeskøn støtte, da skum har en enestående evne til at forme sig om den krop, der ligger ovenpå den. Det giver en følelse af at falde lidt ‘ned’ i madrassen og sikrer en rigtig god helkropsstøtte. Det er da ikke så dårligt. Dårligt er det heller ikke, at vores Rönd-betræk er udviklet på en sådan måde, at bakterier og andre uønskede gæster ingen overlevelseschancer har i betrækkets fibre. Det gør den altså allergivenlig og skånsom mod huden. Nu forstår du vel godt, hvorfor vi oversætter Wave til god søvn.
Når madrassen i midten er lig god søvn

Når madrassen i midten er lig god søvn

Under topmadrassen på din Senses Wave finder du en aldeles god springmadras. Det er faktisk i springmadrassen, at sengens generelle komfort reguleres, så derfor har vi selvfølgelig ikke valgt at gå på kompromis med dén. Springmadrassen indeholder et lag af pocketfjedre, der er inddelt i vores 7 bedre™ komfortzoner, der med præcision tilpasser sig din krops konturer og bevægelser. Fjedrene omkranses af en langtidsholdbar hybridpolstring, der både er elastisk i sin støtte og bidrager til din komfort. Det er da et meget godt udgangspunkt for en god nats søvn.
Når fundamentet nederst er lig god søvn

Når fundamentet nederst er lig god søvn

Da vi kun sover godt, hvis vi ved, at du sover godt, har vi naturligvis udstyret din Senses Wave med en rigtig god, solid træramme. Trærammen er så at sige fundamentet for din søvn og derfor er det vigtigt, at denne også er af høj kvalitet. Dén kvalitet har vi fundet i massivt fyrretræ fra Sverige. Rammen har en højde på 20 cm, der både sikrer sengen et bragende godt grundlag og et bragende godt design.

Designet af os, godkendt af jer

Senses Wave er en af vores bestsellere, og det er med god grund. Den er blandt vores kunders favoritter, blandt andet fordi du får dejlig komfort med den optimale kombination af fjedre, polstring og komfortzoner. Hos os handler søvn ikke kun om, hvor mange timer du tilbringer i sengen, men snarere om kvaliteten af den tid du bruger på langs. Så hvad enten du sover for meget, for lidt eller lige tilpas, skal du have en god seng at sove i - og det får du uden tvivl i Senses Wave. Skulle du alligevel stadig være i tvivl, kan du læse nogle af de mange anbefalinger, Senses Wave har fået.

121

hele dage bruger du i gennemsnit årligt i din seng. Så gør dig selv det behageligt.

7

komfortzoner giver dig optimal støtte fra første sekund.

Svanemærket – for din sundhed

Svanemærket – for din sundhed

Bedre Nætter er din garanti for en sund seng. På denne seng har vi nemlig tilføjet en Svanemærket topmadras. Sund søvn gør en forskel hver dag, og derfor giver Svanemærket mening for dig og for os.

Ofte stillede spørgsmål til Senses Wave

Har du brug for hjælp? Her har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til Senses Wave. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Spørg stort, spørg småt og spørg hellere en gang for meget. Det skal være trygt at handle hos Bedre Nætter.

 • Betrækket omkring selve boksmadrassen sidder fast og kan derfor kun rengøres med en fugtig klud og/eller med et rengøringsmiddel beregnet til møbler. Følg de medfølgende brugsanvisninger, hvis du bruger rengøringsmiddel.

 • Nej, det er kun muligt at vælge mellem Oak og Champagne.

 • Springmadrassen i Venus er polstret med latex, hvorimod springmadrassen i Senses er polstret med komfortskum. Derudover har Venus en topmadras lavet af Pulse latex, der gør den ekstra fleksibel, holdbar og åndbar - og giver topmadrassen en allergivenlig funktion. Sanses, derimod, har en topmadras lavet af almindelig latex eller Motion-skum, og dens betræk er ikke allergivenligt.

 • Den har en kerne af Motion-skum og er polstret med komfortskum.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 78 75 00 77
100 dages prøve – for din tryghed

100 dages prøve – for din tryghed

Vi gør det trygt at købe seng online. Når du køber en seng hos os, får du altid 100 nætter til at prøve den. Dit soveværelse er vores showroom. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis ombytte fasthed eller returnere sengen.

Specifikation af Senses Wave

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Højde
  Højde Total: 63 cm.
Højde 62 cm. (19 cm ben, 38 cm madras, 5 cm topmadras)
Beslag til ben Medfølger
Antiskrid Antiskrid indbygget
Fjedre Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Træramme
Leveringstid 12-20 hverdage
Type Boxmadras 80x200

Er en boksmadras det rigtige for dig?

Vores boksmadrasser er den hurtige vej til fantastiske nætter og veludhvilede morgener. Her modtager du en komplet seng, så du kan nyde vores velkendte komfort med det samme.

Et bundsolidt udgangspunkt

Et bundsolidt udgangspunkt

En utrolig stærk træramme omkring madrassen udgør fundamentet for din søvn.

Den helt rigtige følelse

Den helt rigtige følelse

To madraslag, pocketfjedre og komfortzoner giver dejlig støtte og komfort.

På mærkerne

På mærkerne

Sengen er OEKO-TEX-certificeret og testet fri for skadelige stoffer.

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve100 dages prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering