Sirius Black - Sort

27.999,00 kr.

As low as 27.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Elevationsseng produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Førsteklasses motor fra Linak med trådløs fjernbetjening.
 • 220 fjedre pr. m2 fordelt på fem støttende komfortzoner.
 • Topmadras med en latexkerne på 60 mm.
Tilpas Sirius Black - Sort
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Denne elevationsseng er til dig, der har brug for ekstra luksus i hverdagen. Sengen byder nemlig på et højt komfortniveau, og så kan den alt det, som en god elevationsseng skal kunne - og endda mere til.

Sengen har en solid og danskproduceret elevationsmotor, en tyk træramme og en komfortabel springmadras. Hvis du vælger Sirius Black, er du altså helgarderet inden for både komfort, kvalitet og holdbarhed.

Springmadrasserne er desuden polstret med cooltex - en danskproduceret skum, som både aflaster og regulerer temperaturen. Cooltex bidrager således til et sundt soveklima året rundt, fordi det sikrer en behagelig temperatur i sengen, samtidig med at cooltex har en ventilerende effekt. På den måde vil Sirius Black holde sig frisk og ren i mange år frem.

 


Fordelen ved en elevationsseng

Med en elevationsseng som Sirius Black har du mulighed for at bruge din seng som et møbel. Du kan læse i sengen, før du skal sove, du kan se nyheder om morgenen, eller du har mulighed for at hvile efter en lang arbejdsdag.

I Sirius Black er der nemlig installeret markedets bedste elevationskomponenter, der gør det muligt at indstille sengens liggeposition. Der er altså ingen tvivl om, at denne seng vil tilføje en smule hverdagsluksus til dit soveværelse.Sirius Black består af elevationskomponenter og to madraslag. Samarbejdet mellem elevationsdelen og madrasserne giver dig de bedst mulige forudsætninger for en forbedret nattesøvn.

Elevationskomponenter

Det siger sig selv, at en elevationsseng skiller sig ud fra almindelige senge på grund af dens elevationskomponenter. Derfor har vi valgt de bedst mulige dele til Sirius Black. Selve motoren er produceret i Danmark af Linak, som har mange års erfaring med produktionen af solide og støjsvage elevationsmotorer. Du er desuden fri for at forholde dig til en ledning, da du styrer sengens liggeposition med en trådløs fjernbetjening.

Sengens træramme er ligeledes bygget af de bedst mulige materialer. Trærammen består af massivt, svensk fyrretræ, som giver sengen sin eftertragtede holdbarhed og sit solide design. Af samme årsag tilbyder vi hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud i Sirius Black.

Springmadrassen

Dette er sengens vigtigste komfortlag. Den vendbare springmadras har moderne pocketfjedre installeret, og disse er inddelt i fem komfortzoner. Det betyder, at madrasserne er inddelt i forskellige hårdheder, alt efter hvilke kropsdele der skal støttes, når du ligger ned. Eksempelvis har dine skuldre og nakke brug for en anden støtte end dine ben, og denne meget specifikke støtte yder komfortzonerne.

Pocketfjedrene tager desuden hensyn til dine behov og liggeposition, uanset om du ligger på siden eller ryggen, hvorfor du altid vil få den mest korrekte og behagelige støtte i Sirius Black.

Bemærk, at springmadrassen består af to madraskerner, der er samlet i ét betræk. Det forlænger først og fremmest sengens levetid. Dernæst giver to forskellige madraskerner mulighed for, at du kan vælge forskellig fasthed til hver side af sengen. Det er optimalt, hvis du vejer mere eller mindre end din partner.

Topmadrassen

Dette er sengens øverste madraslag. Du vil være i kontakt med topmadrassen, hver gang du benytter sengen, og derfor er topmadrassens kvalitet yderst vigtig for din komfort. Af samme grund har vi valgt at bruge en ekstra tyk latexkerne på 60 mm. i den topmadras, der følger med til Sirius Black.

Latex yder en fast og progressiv støtte. Du vil derfor opleve, at topmadrassens kerne skubber tilbage, når du ligger på den - og at den skubber mere tilbage dér, hvor du vejer mest. Med denne topmadras er du altså altid garanteret en solid støtte, nøjagtigt hvor du har mest brug for det.


Specifikation af Sirius Black

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Højde Total: 64 cm.
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fodstoppere inkluderet
Fjernbetjening HB12 Trådløs
Højde 64 cm (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring Komfortskum
Ramme 20cm Træramme
Garanti 20 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdage
Kolli 8 stk.
Type Elevationsseng 180x210
Motor Linak TD4 std.
Downloads til Sirius Black
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.