BN Splitlagen - Hvid - 160x200x6 - Hvid

 • 160x200 splitlagen produceret af Bedre Nætter.
 • Luksuriøs kvalitet i 100% bomuldssatin.
 • Hele 250 tråde pr. kvadrattomme.
 • Afleder fugt og sikrer et tørt sovemiljø.
 • Passer til 4-10 cm høje topmadrasser.
Leveringstid 1-3 hverdage
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sammenlign lagen
Must-have til din elevationsseng

Must-have til din elevationsseng

Vores Bedre Nætter splitlagen er det ideelle valg til dig, der har en elevationsseng og splittopmadras. Med et splitlagen kan du nemlig uden problemer justere hver side af din elevationsseng uafhængigt af hinanden, så længe denne har en todelt bund. Derudover er vores BN splitlagen udviklet med god søvn som dets vigtigste parameter. Lagnet er vævet med en trådtæthed på 180 tråde pr. kvadrattomme. For dig betyder det, at lagnet holder sin form vask efter vask og vask, og ikke mindst betyder det, at lagnet har gode fugtafledende egenskaber, der sikrer dig et tørt og rart sovemiljø. Og et sådant miljø er nøjagtigt, hvad bedre nætter er lavet af.

Som en blød babykind

Som en blød babykind

Bedre Nætters splitlagen er produceret i 100% bomuld, der føles som en blød babykind mod din hud. Endvidere har lagnet en krympningsprocent på kun 4%, så du er altså sikret et lagen, der er ligeså dejligt i morgen, som det var i går. Vi stiller store krav til de sengetekstiler, vi svøber os med hver nat, da disse har kæmpe betydning for den søvnoplevelse, du har om natten — og med et BN splitlagen er du garanteret nogle nætter, der tager dig hele vejen til drømmeland. Bemærk venligst, at et splitlagen udelukkende passer til splittopmadrasser, der også har det karakteristiske snit i toppen og bunden.

Specifikation af BN Splitlagen - Hvid - 160x200x6

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 1-3 hverdage
Trådtæthed 250 tråde per kvadrattomme
Vævning Bomuldssatin
Dessin Øget Trådtæthed = Blødere, Stærkere, Lækrere.
Type Split Lagner 160x200
Split type H-split

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 dages prøve
 • Bedst i test
 • Gratis levering