BN Splitlagen - Hvid - 180x200 - Hvid

Vi er ved at bygge sengen....
 • 180x200 splitlagen produceret af Bedre Nætter.
 • Luksuriøs kvalitet i 100% bomuldspercale.
 • Hele 250 tråde pr. kvadrattomme.
 • Afleder fugt og sikrer et tørt sovemiljø.
 • Passer til 4-10 cm. høje topmadrasser.
Leveringstid 1-3 hverdage
 • Varen er på lager Læs mere

  Anslået leveringstid

  Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

  Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

  Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 349 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 749 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1399 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).
  Bemærk venligst, at der på mindre øer kan være andre leveringsbetingelser med levering til færgens vareindlevering.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

   
Must-have til din elevationsseng

Must-have til din elevationsseng

Vores Bedre Nætter splitlagen er det ideelle valg til dig, der har en elevationsseng og splittopmadras. Med et splitlagen kan du nemlig uden problemer justere hver side af din elevationsseng uafhængigt af hinanden, så længe denne har en todelt bund. Derudover er vores BN splitlagen udviklet med god søvn som dets vigtigste parameter. Lagnet er vævet med en trådtæthed på 180 tråde pr. kvadrattomme. For dig betyder det, at lagnet holder sin form vask efter vask og vask, og ikke mindst betyder det, at lagnet har gode fugtafledende egenskaber, der sikrer dig et tørt og rart sovemiljø. Og et sådant miljø er nøjagtigt, hvad bedre nætter er lavet af.

Som en blød babykind

Som en blød babykind

Bedre Nætters splitlagen er produceret i 100% bomuld, der føles som en blød babykind mod din hud. Endvidere har lagnet en krympningsprocent på kun 4%, så du er altså sikret et lagen, der er ligeså dejligt i morgen, som det var i går. Vi stiller store krav til de sengetekstiler, vi svøber os med hver nat, da disse har kæmpe betydning for den søvnoplevelse, du har om natten — og med et BN splitlagen er du garanteret nogle nætter, der tager dig hele vejen til drømmeland. Bemærk venligst, at et splitlagen udelukkende passer til splittopmadrasser, der også har det karakteristiske snit i toppen og bunden.

Specifikation af BN Splitlagen - Hvid - 180x200

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Vægt
  Vægt 1 kg
Leveringstid 1-3 hverdage
Trådtæthed 250 tråde per kvadrattomme
Vævning Bomuldspercale
Dessin Øget Trådtæthed = Blødere, Stærkere, Lækrere.
Type Split Lagner 180x200
Split type H-split

Sådan foregår levering

Ordre modtaget
1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

Hos fragtmand
2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

Aftal levering
3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en halv time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering