Splitback Styletto - Mixed Dance Light Blue

7.770,00 kr.

As low as 7.770,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Pocketfjedre i madrassen for optimal komfort.
 • Unik splitback system giver fleksibel sofa.
 • Stilren sovesofa fra danske Innovation.
 • Polstrede armlæn i hver ende.
Tilpas Splitback Styletto - Mixed Dance Light Blue
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur (Obs: Ved bortskaffelse skal din gamle seng være skilt ad).

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Sovesofaen Splitback Styletto er designet og produceret af det danske møbelfirma Innovation Living, som har til huse i Randers. Denne model har elegante ben i træ samt polstrede og komfortable armlæn. Dette giver sovesofaen et minimalistisk og gennemført skandinavisk udtryk, som med garanti vil pryde ethvert værelse, den måtte stå i. Splitback Styletto er dog ikke blot en flot sovesofa, men også et multifunktionelt møbel. Ryglænet er inddelt i to sider, og disse kan indstille individuelt, således at du kan bruge Splitback Styletto nøjagtigt, som du ønsker det. Skal du bruge en flot sofa og en behagelig seng, så er Splitback Styletto med sikkerhed et godt valg.

En god sovesofa skal være komfortabel, både når du sidder i den, og når du sover i den. Derfor har vi valgt installere pocketfjedre i madrassen på Splitback Styletto. Disse fjedre er de samme, som vi bruger i vores senge, og derfor er du garanteret en omfattende og god støtte i denne sovesofa. Det bør dog bemærkes, at sovesofaens madras er en del fastere end i en almindelig senge. Sovesofaen er opbygget således, da det også skal være komfortabelt og holdbart at sidde i møblet og benytte det som sofa. Derfor anbefales det, at du bruger en topmadras, når du sover i sovesofaen. Dette vil forbedre komforten og mindske slitagen betydeligt.

Sovesofaens madras er håndsyet i Danmark, og dette omhyggelige øje for detaljen er gennemgående i hele produktionen af sovesofaen. Du vil opleve, at Splitback Styletto er et holdbart, komfortabelt og veldesignet møbel, som med sikkerhed vil kunne danne ramme om en god nattesøvn. I udslået tilstand måler sovesofaen 115 cm i bredden og 210 cm i længden. Du kan se møblets samlede mål i grafikken herunder, og har du yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.


 
Specifikation af Splitback Styletto - Mixed Dance Light Blue

 • Størrelse 115x210 cm.
 • Vægt 61 kg
Mere information
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 4 stk.
Højde 79 cm (siddehøjde: 38 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 115cm, L: 210cm, H: 79cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Lille Dobbeltseng
Fjedre Pocket
Farve Des: 525 - Mixed Dance Light Blue
Type Sovesofa

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.