Springcomfort - Specialmål

2.700,00 kr.
Leveringstid 30-40 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Springmadras Comfort m. Pocket Fjedre
 • Førsteklasses Komfort & Støtte
 • Vælg bredde + længde herunder
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

En kvalitetsmadras i specialmål behøver ikke koste en formue. Det beviser Comfort-serien på allerbedste vis. Her får du en suveræn madras til en fast lav pris. I menuen kan du selv vælge målene for madrassen, så den passer perfekt til dine behov - og samtidig kan du med det samme se den endelige pris.

Springmadrassen Comfort er bygget op med moderne pocketfjedre. Med pocketfjedre er hver eneste fjeder svejset ind i en lille stofpose, og det betyder, at de giver en mere individuel støtte, da fjedrene kan arbejde uafhængigt af hinanden. Desuden forbedrer det fjedrenes holdbarhed, så din madras holder i mange år fremover.Samtidig har madrassen syv komfortzoner, hvilket er noget, man normalt kun finder i væsentligt dyrere senge. Komfortzonerne betyder, at sengens fasthed og støtte tilpasser sig præcis efter din krop - den støtter simpelthen mere, der hvor du vejer mest. Det betyder, at din lænd og skuldre for eksempel får en anden støtte end dit hoved, hvilket sikrer en god, individuel og ergonomisk korrekt komfort. Med en seng, der giver en korrekt støtte, vil du ofte opleve, at du vender og drejer dig mindre i løbet af natten, og det giver en bedre og mere uforstyrret nattesøvn.

Rundt om madrassen finder du eksklusivt møbelstof i rigtig god kvalitet. Det er syet i en kuvertsyning, som giver et flot og stilsikkert helhedsindtryk.

Alt i alt en perfekt madras, hvis du har behov for en god og prisvenlig seng i en helt specifik størrelse - for eksempel til en hems, en alkove eller hvis du allerede har en sengeramme i specialmål. Her får du det præcis, som du vil have det.

Har du spørgsmål til vores madrasser på specialmål, sidder vi klar til at vejlede dig på chatten og ved telefonen.


Specifikation af Springcomfort - Specialmål

 • Højde Total: 19 cm.
 • Vægt 50 kg
Mere information
Leveringstid 30-40 hverdage
Højde 19 cm.
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de kontakter dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen kontakter fragtmanden også dig en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.