Stavanger by BN

19.998,00 kr.

As low as 19.998,00 kr.

 • 160x200 - Stavanger by Bedre Nætter.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • 300 fjedre/m2 med 5 komfortzoner.
 • Absolut bedste kvalitet af kontinentalsenge.
 • Lang holdbarhed, fremstillet af de bedste råmaterialer.
Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Tilpas Stavanger by BN
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, kan du prøve den hjemme i dit soveværelse i op til 100 dage, hvor du har mulighed for gratis at ombytte fastheden. Vi mener nemlig, at det er betragteligt mere retvisende at prøve sengen i dit eget hjem fremfor at prøve sengen fuldt påklædt to minutter i et fyldt butikslokale.

  Det tager nogle uger at vænne sig til en ny seng og kunne afgøre, om det er den rigtige for dig. Derfor har vi valgt at gøre det så let som overhovedet muligt at få den rigtige fasthed i din nye seng. Når du har modtaget sengen og sovet i den, kan du til enhver tid gå tilbage her på hjemmesiden og vælge ombytning, hvorefter vi vil få en ny fasthed i produktion til dig og sendt ud til fragtfirmaet, som ringer dig op og aftaler tidspunkt for ombytningen. 

 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

Stavanger er en kvalitetsproduktion med øje for detaljen

Kontinentalsengen Stavanger er en del af vores egen kvalitets- og prisbevidste produktserie "by Bedre Nætter". I produktionen af Stavanger har vi haft fokus på at lave en god seng til en fornuftig pris, samtidig med at have et klart fokus på at levere et kvalitetsprodukt. Hos Bedre Nætter er vi udelukkende online, hvilket betyder, at vi ikke har udgifter til fysiske butikker og alt hvad der følger med dette. Når vi sparer penge, så gør vores kunder naturligvis også. Vi har et større råderum end vores konkurrenter, og derfor kan vi tillade os at investere i kvalitetssenge, som du kan få til en billigere pris. Stavanger kontinental er en sådan seng.

Kontinentalsengen Stavanger er, som vores andre kontinentalsenge, bygget op med en platform bestående af to boxmadrasser, dernæst en springmadras og øverst en topmadras. I de sidste par år er kontinentalsenge steget betragteligt i popularitet, og det forstår vi godt. Kontinentalsenge udstråler hvile, ro og god plads. Stavanger er ingen undtagelse. Sengens opbygning med tre madraslag gør, at Stavanger er lidt højere end de fleste almindelige senge. Den karakteristiske højde og det ekstra madraslag gør, at Stavanger ikke blot ser indbydende ud. Den er også indbydende at ligge i.

Stavangers komfortable springmadras

I springmadrassen har vi valgt at installere Pocket-fjedre, en moderne, langtidsholdbar og komfortabel fjeder. Pocket-fjedre tilpasser sig din vægt, og opdriften i fjedrene sørger for at du får en sund og korrekt liggeposition og følgeligt en bedre nattesøvn. Springmadrassen i Stavanger har hele 300 pocket-fjedre pr. kvadratmeter. De mange fjedre bevirker, at du får en lang holdbarhed og samtidigt en større mængde af punkter, der kan yde modtryk til din kropsvægt. Pocket-fjedrene bevirker at komforten i kontinentalsengen Stavanger er i særklasse. Omkring springmadrassens Pocket-fjedre, har vi placeret et lag af High Resilient-skum, som gør, at du ikke ligger direkte på fjedrene. High Resilient-skum som yder en særdeles god komfort. Denne type skum har en meget lang levetid, og den passer derfor perfekt til vores Stavanger kontinentalseng som garanterer dig bedre nætter i mange år. 

Under springmadrassen findes boxmadrassen. Det er netop samarbejdet mellem de to madrasser, der sikrer dig en markant forbedret nattesøvn. Boxmadrassen udgør sengens platform. I mange kontinentalsenge vil platform blot udgøres af en skumkerne, men i Stavanger har vi valgt at opgradere betragteligt og installere en boxmadras med fjedre. Det ekstra madraslag giver sengen en uovertruffen komfort, idet de to madrasser samarbejder og giver dig en sund liggeposition og en restituerende nattesøvn.

Springmadrassen i Stavanger er opbygget af en madraskerne som kan vælges i to individuelle fastheder. Enten fast eller medium. Hos Bedre Nætter anbefaler vi altid, at man vælger en medium fasthed, hvis man vejer under 75 kg. Vejer du mellem 75 og 95 kg anbefaler vi dig altid at vælge en fast madraskerne. Hvis du har specielle præferencer angående en enten blødere eller fastere madras, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at træffe den rigtige beslutning.

Hvilken topmadras skal du vælge?

Ved køb af kontinentalsengen Stavanger medfølger en af vores bedste topmadrasser. Vi har således inkluderet Latex Prestige i hvert køb af Stavanger. Latex Prestige har en 5 centimeter latexkerne, hvilket er garant for en forbedret nattesøvn og liggeposition. Topmadrassen er vores mest solgte, og med en kerne af 5 centimeter latex er denne topmadras af uhørt høj kvalitet.

Vi har valgt at inkludere Latex Prestige idet denne topmadras yder en elastisk støtte, hvilket passer perfekt til Stavangers andre specifikationer. Topmadrassens elastiske støtte fungerer på den måde, at du støttes nøjagtigt hvor du vejer mest. Din vægt fordeles jævnt af latexkernen, hvilket betyder at dine personlige trykpunkter aflastes. Typiske trykpunkter findes ved eksempelvis nakke, skuldre, lænd og andre steder hvor din vægt centreres i løbet af natten. Pocket-fjedrene i springmadrassen sørger for en sund liggeposition, imens den støttende latexkerne i topmadrassen giver en betydeligt bedre komfort og aflastning.

Hvis du har spørgsmål til kontinentalsengen Stavanger, til topmadrassen Latex Prestige eller andre af vores produkt, så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på vores chat-funktion her på siden, over telefonen eller direkte på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk.

Specifikation af Stavanger by BN

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Højde Total: 64 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 64 cm. (Ben: 12cm, Bund: 24cm, Spring: 21cm, Top: 7cm)
Fjedre Pocket
Fjedre/m2 300
Komfortzoner 5-Zoner
Bolster Colorado - Kl. 1 (Belgisk møbelstof).
Polstring High Resilient
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 160x200

Levering

 1. Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.
 2. Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.
 3. På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.
Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Gratis levering Læs mere
Gratis levering Læs mere

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.