Temprakon Advance

3.599,00 kr.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Temperaturregulerende Temprakon topmadras.
 • 40mm kerne af højkvalitets latex-skum.
 • Enestående støtte og komfort.
 • Temperaturregulerende og vaskbart betræk.
 • Nomite og OEKO-TEX 100 certificeret.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Denne topmadras er helt speciel. Temprakon Advance er kendt for sit avancerede temperaturregulerende betræk, der er aktivt kølende. Topmadrassen er udviklet med den dobbelte Space-certificering, hvilket betyder, at materialet vedligeholder en behagelig og sund temperatur i din seng hele natten. Med Temprakons nye topmadras er det slut med at få sin søvn spoleret af en alt for varm dyne. Topmadrassens åndbare 3D-betræk ventilerer konstant, og på denne måde er du altid sikret et behageligt søvnmiljø. Temprakon Advance er sval om sommeren og lun om vinteren.

Topmadrassen har en kerne af latex. Denne skumtype yder en optimal støtte, hvilket du mærker, så snart du placerer din krop på topmadrassen. Skummet former sig efter din krop og fordeler på denne måde din kropsvægt ud over hele madrassen. Latex-skummets struktur gør det muligt for luften at bevæge sig frit i topmadrassen, og derved afledes overskydende varme og fugtighed. Dette resulterer i en fremragende komfort hver eneste nat - og en væsentligt forbedret levetid. 


 

Hvis du ønsker en allergivenlig, komfortabel og ventilerende topmadras, så er Temprakon Advance det rigtige valg for dig. Madraskernen af latex har en tykkelse på fire centimeter, hvilket giver dig en dyb og sund støtteflade. Latex er elastisk og yder en progressiv støtte, og jo tykkere kernen er, jo bedre vil den være til at skubbe igen og yde en mere omfattende støtte. Af samme grund kan topmadrassen med fordel bruges af alle, uanset vægtklasse.

Selve betrækket på topmadrassen vedligeholdes og vaskes nemt. Topmadrassens betræk kan lynes af og skilles ad i to dele, som kan vaskes sammen eller individuelt. Det er nemt og enkelt at fjerne og påsætte betrækket. Bemærk dog, at topmadrassens betræk ikke må tørretumbles, ligesom betrækket skal strækkes ud og hænges til tørre efter vask. Gør du dette én eller flere gange om året, er du sikret en sund, komfortabel og ren topmadras i mange år fremover.

Specifikation af Temprakon Advance

 • Størrelse 180x200 cm.
Mere information
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 40mm latex
Kerne Latex
Kernehøjde 4 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Topmadras 180x200

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.