Memory Foam Topmadras

 1. Comfort Memory K40 - Specialmål
  Comfort Memory K40 - Specialmål
  2.100,00 kr.
  Leveringstid 30-40 hverdage

Memory foam

En god topmadras skal mere end blot skåne din seng. Den bør også tilpasse sig din krop og liggeposition, og på den måde give dig en væsentligt bedre komfort i sengen. Der findes dog forskellige slags topmadrasser, som støtter på forskellige måder. Derfor kan det være godt at vide, hvilken type topmadras der er den helt rigtige, før du bestiller. Dette vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor har vi lavet denne guide om topmadrasser af Memory Foam. Denne type topmadras former sig efter din krop på en helt speciel måde, og giver således en speciel komfort.

Memory Foam, også kaldet Memory Skum, er en skumform som er opbygget således, at den blødgøres efterhånden som den optager din kropstemperatur. Topmadrassen former sig således efter din krop, hvilket betyder, at madrassen automatisk vil tilpasse sig dine trykpunkter. Der hvor du ligger det største tryk vil madrassen blive varmest, og derfor vil den lade dig synke ned indtil trykket er mindsket. Du får på denne måde en trykaflastende effekt, der tilpasser sig præcis til din kropsbygning og liggeposition. Herunder kan du se et billede af Memory Foam i funktion. 

Denne skumtype er god til dig som gerne vil synke lidt ned i madrassen. Memory Foam er godt til dig som gerne vil aflastes, og som ikke har noget imod at ligge blødt og dybt i madrassen. Memory Foam fungerer bedre og bedre alt efter kernens tykkelse. En almindelig topmadras vil have en kerne på omkring 4 centimeter, og dette er vil give en god, omfattende og aflastende komfort. Du kan dog med fordel vælge at opgradere til en topmadras med en kerne på 6 centimeter, hvilket vil forbedre komfort i madrassen væsentligt. En sådan madras er 3D Memory K40, hvis tykke kerne sikrer en væsentligt forbedret komfort. 

Topmadrasser med Memory Foam har en tendens til at blive varme i løbet af natten. Dette sker fordi skummet bruger din kropsvarme til at forme sig, og derfor kan den ikke afgive kropsvarmen på samme måde som en almindelig topmadras. Dette problem har man løst i Memory K60, da producenter har installeret et ventilerende og åndbart 3D-betræk, som afleder varme og fugt. Du får således alle de positive og aflastende kvaliteter som en topmadras af Memory Foam giver, men med et minimalt niveau af varme. Dette kan vi kun anbefale. Du kan se et billede af 3D Memory K60 herunder.

Har du yderligere spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål til vores topmadrasser med Memory Foam, så kan du altid kontakte os i livechatten i højre side af din skærm og høre mere. Her sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med gode råd, vejledning og ekspertviden. Skulle du have brug for hjælp uden for normal åbningstid kan du desuden altid kontakte os på mailadressen [email protected], samt over telefonen på vores telefonnummer 71 99 31 71.

 • Memory foam er en skumform, som blødgøres af din kropsvarme, når du ligger på det. Det betyder, at madrassen tilpasser sig din kropsform, vægt og trykpunkter, hvilket giver en god trykaflastende effekt.

 • En madras med memory foam er det rette valg for dig, hvis du gerne vil synke en smule ned i madrassen. Skummet tilpasser sig din krop, så du får en meget personaliseret, trykaflastende komfort. Jo tykkere madras du køber, des blødere komfort får du.

 • 100 nætters prøve
 • Unikke senge
 • Gratis levering