• iconPrisgaranti
  • iconGratis Fragt

Vådliggerlagen

Special Price 229,00 kr

23,00 kr pr. md med 10 mdr rente og gebyrfrit
Stiftelsesprovision i procent
0.00%
Lånebeløb før stiftelsesprovision
229,00 kr
Løbetid i måneder
10 mdr.
Månedlig rente
0.00%
Månedlig Faktureringsgebyr
0,00 kr
Kreditaftalens størrelse
229,00 kr
Månedlig ydelse
23,00 kr
Samlede kreditomkostninger
0,00 kr
Samlede tilbagebetalte beløb
229,00 kr
ÅOP
1%
+ -
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Levering
  • Anmeldelser

Det er ikke unormalt, at man engang imellem kan opleve, at man kommer til at lade vandet i sengen, når man sover. For de fleste handler det om, at man har haft drøm, hvor man er gået på toilettet og derved er kommet til at tisse i sengen. Det er selvfølgelig en træls situation at vågne op til, da sengevædning i værste fald kan ende med at ødelægge ens madras og skabe ubehagelige lugtgener. Derfor kan det for nogle være en rigtig god idé med et vådliggerlagen, der beskytter madrassen og holder den tør.


Hvis du døjer med ufrivillig vandladning om natten, kan det være en god idé at investere i et vådliggerlagen. Et vådliggerlagen placeres oven på din madras og holder den tør, hvis uheldet er ude. Undersiden af lagenet har en vandafvisende overflade, som forhindrer urinen i at trænge ned i madrassen, og på denne måde undgår du at stå med en ødelagt madras. Alle vores vådliggerlagner kan desuden vaskes i vaskemaskinen, sådan at de kan genbruges flere gange, hvis det er et gentagende problem.


Hos Bedre Nætter har vi et udvalg af vådliggerlagener i alle størrelser, således at du er garanteret et lagen som passer til din seng. Det er dog vigtigt at pointere, at et vådliggerlagen kan være varmt at sove med, da det er isoleret med en vandafvisende bund. Derfor kan det for nogen være for varmt at sove med vådliggerlagen året rundt. Vores vådliggerlagner produceres af danske CPH Living, og er 100% øko-tex-certificeret. Det betyder, at du trygt kan sove med et vådliggerlagen fra Bedre Nætter, som er produceret under bæredygtige vilkår og uden brug af kemi.


I tilfælde af at du har yderligere spørgsmål til vores vådliggerlagner, så kan du kontakte os med det samme i livechatten i højre side af din skærm. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål. Udover livechatten kan vi også kontaktes på telefonnummeret 71 99 31 71, samt på mailadressen kontakt@bedrenaetter.dk.

Gratis levering
Betal med kreditkort
30 Dages returret
Prisgaranti /Prismatch

Fremhævede Produkter

Venus Mayan Venus Mayan

Special Price 21.998,00 kr

Levering 8-15 hverdage
Råhvid Kuvertlagen Råhvid kuvertlagen

Special Price 219,00 kr

Levering 2-3 hverdage
Mørkegrå Kuvertlagen Mørkegrå kuvertlagen

Special Price 219,00 kr

Levering 2-3 hverdage
Sort Kuvertlagen Sort kuvertlagen

Special Price 219,00 kr

Levering 2-3 hverdage
Rød Kuvertlagen Vådliggerlagen

Special Price 389,00 kr

Levering 2-3 hverdage
Rød Kuvertlagen Vådliggerlagen

Special Price 309,00 kr

Levering 2-3 hverdage
229.00 In stock