Vasa

31.999,00 kr.

As low as 31.999,00 kr.

 • Fremragende støtte og komfort.
 • Bedre nattesøvn og komfort med 300 pocketfjedre pr. m2.
 • 40 millimeter latexpolstring giver optimal komfort.
 • Topmadras i 100% organisk naturlatex m. 50mm kerne.
 • Incl. Gavl.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.

Farve

Tilpas Vasa
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, kan du prøve den hjemme i dit soveværelse i op til 100 dage, hvor du har mulighed for gratis at ombytte fastheden. Vi mener nemlig, at det er betragteligt mere retvisende at prøve sengen i dit eget hjem fremfor at prøve sengen fuldt påklædt to minutter i et fyldt butikslokale.

  Det tager nogle uger at vænne sig til en ny seng og kunne afgøre, om det er den rigtige for dig. Derfor har vi valgt at gøre det så let som overhovedet muligt at få den rigtige fasthed i din nye seng. Når du har modtaget sengen og sovet i den, kan du til enhver tid gå tilbage her på hjemmesiden og vælge ombytning, hvorefter vi vil få en ny fasthed i produktion til dig og sendt ud til fragtfirmaet, som ringer dig op og aftaler tidspunkt for ombytningen. 

 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

Hos Bedre Nætter oplever vi en støt stigende efterspørgsel på allergivenlige senge og madrasser. Derfor har vi valgt at gøre brug af Mayan Green-topmadrassen, verdens eneste af 100% naturlatex, i kontinentalsengen Vasa. Hvis du leder efter sublim komfort og en allergivenlig madras, så er dette den helt rigtige seng for dig. Denne kontinentalseng er opdelt i tre madraslag, hvilket sikrer dig en optimal støtte og samtidig giver sengen sin karakteristiske højde. Vi har desuden valgt at producere denne udgave af Vasa Mayan med ekstra længde, i størrelsen 180x210, således at du kan få lidt ekstra plads at brede dig på.

Springmadrassen udgør sengens vigtigste komfortlag, og derfor har vi valgt at installere en tyk latex-polstring omkring madrassen fjedre. I stedet for de gængse 35 millimeter latex-polstring har vi valgt at øge mængden af latex, som i kontinentalsengen Vasa derfor er på 40 millimeter. Dette betyder først og fremmest at komforten i Vasa er forbedret, men derudover sikrer den tykkere polstring også, at sengens levetid forbedres væsentligt. Af samme grund tilbyder vi hele 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud i kontinentalsengen Vasa.

Vi ved, at en sund produktion skaber en sund seng. Derfor er Vasa produceret i kvalitetsmaterialer, og det betyder at sengen er tilpasset det Skandinaviske klima. Latex - som vi har brugt mellem springmadrassens fjedre - er ventilerende, og det betyder, at temperaturen i sengen konstant holdes under kontrol. Varme sommernætter vil føles svale og kolde vintre lune i denne seng, og dette er endnu en fordelagtig egenskab ved latex-polstringen. Sidst, men ikke mindst, så har springmadrassen 300 fjedre pr. kvadratmeter, fremfor de almindelige 250 pr. kvadratmeter. Det giver en lidt fastere seng og forlænger samtidig sengens levetid, så du kan sove godt i mange år frem.

Mayan Green-topmadras

For at understrege kontinentalsengen Vasas sunde profil, har vi valgt at bruge topmadrassen Mayan Green til denne model. Denne topmadras er verdens eneste af 100% naturlatex, og det giver dig en lang række fordele. Først og fremmest, så betyder det at topmadrassen er utroligt allergivenlig. Mayan Green er et naturprodukt, og derfor kan det også anbefales til brug af alle, uanset eventuel allergi eller overfølsomhed. Topmadrassens betræk er det ligeledes allergivenlige Tencel-betræk, som indeholder naturlige træfibre. Betrækket medvirker til, at Mayan Green-topmadrassen afleder omtrent 50% mere fugt end et almindeligt bomuldsbetræk. Hvis du leder efter den ultimativt antibakterielle madras, så er der ingen tvivl om at Mayan Green er den rette for dig.

Topmadrassens komfortniveau er ligeledes i særklasse. Madraskernen er på 6 centimeter, og det er netop i denne tykke kerne, at komforten ligger. Latex er en skumtype, som yder en elastisk støtte. Madraskernen skubber således tilbage alt efter hvor den påligges vægt, og på denne måde ydes du en meget personlig støtte. Madrassen støtter nemlig præcis dér, hvor din vægt centreres, og det betyder at du undgår irriterende trykpunkter. Netop disse trykpunkter som skuldre, lænd og nakke kan tvinge dig til at vågne op og justere på din position i

Ligesom springmadrassen, så er polstringen i denne topmadras som nævnt af latex. Det betyder, at topmadrassen bidrager til en sund og behagelig temperatur i sengen. Latex er ventilerende, og i samarbejde med økobetrækket sikrer polstringen en konstant ventilation i topmadrassen. Betrækket leder ligeledes sved og andet snavs væk fra madrassen, hvilket betyder at du kan forvente en lang levetid både på topmadrassen og sengen som helhed. Af samme grund giver vi også 5 års garanti på Mayan Green. Du bør vælge Mayan, hvis du nægter at gå på kompromis med din nattesøvn og ønsker at sove på en så naturlig madras som overhovedet muligt.

Fasthedsombytning

Hos Bedre Nætter ved vi, at det for nogle kan være svært at bestille en seng online. Derfor tilbyder vi altid, at i kan prøve sengen hjemme i op til 30 dage, fremfor kun 5 minutter i et salgslokale. Der er stor forskel på, hvordan fastheden i sengen føles når du prøver den i en butik, kontra når du har god tid til at prøve den i vante omgivelser. Skulle du indenfor de første 30 dage erfare, at sengen er enten for fast eller for blød, så kan du altid ombytte fastheden via dette link. Når du har bekræftet ændringen, så kommer vi og ombytter kernerne for dig.

Hvis du eller din partner vejer mere end 95 kilo, så kan i med fordel se nærmere på vores +95-udgave af Vasa Mayan kontinental. Husk, at det tager mindst 14 dage for din krop at vænne sig til en ny seng. Oplever du efter et par dage at din seng er enten for hård eller blød, så tøv en kende med at ombytte fastheden. Det kan næsten altid betale sig at vente mindst 14 dage, før du træffer en beslutning om ombytning af fastheden. Du har 30 dage til at prøve din nye seng, før en eventuel ombytning. Brug dem!

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte os med det samme i livechatten i højre side af din skærm. Du kan også ringe til os på telefonnummeret 71 99 31 71, eller på mailadressen kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig indenfor næsten alle døgnets vågne timer. God fornøjelse!

Specifikation af Vasa

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Højde Total: 67 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 2-8 hverdage
Højde 65 cm (12 cm ben, 24 cm bund, 22 cm springmadras, 7 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Bolster Colorado - Kl. 1 (Belgisk møbelstof).
Ramme 8 cm. Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x200

Levering

 1. Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.
 2. Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.
 3. På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.
Leveringstid 2-8 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
Gratis levering Læs mere
Gratis levering Læs mere

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.