Vasa Natural

37.999,00 kr.

As low as 37.999,00 kr.

Leveringstid 8-15 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Mayan Pulse topmadras i 100% naturlatex.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Optimal støtte med 7 komfortzoner.
 • Hele 300 fjedre per kvadratmeter.
 • Latexpolstring omkring fjedrene.

Farve

Tilpas Vasa Natural
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Vasa Natural er en kvalitetsseng fra vores egenproducerede serie. Du får en af verdens bedste latex topmadrasser, nemlig Mayan Pulse der er lavet af 100% naturlatex. Sammen med den bundsolide springmadras med syv komfortzoner giver det en fantastisk seng og en ligeså fantastisk nattesøvn.

Så hvis du er på jagt efter en lækker seng, der kan give dig bedre nætter, behøver du ikke kigge længere end Vasa Natural.

Boxmadras

Boxmadrassen udgør sengens fundament. I Vasa Natural har den en ramme af massivt træ, og det giver sengen en solid base. For at give en endnu bedre komfort har Vasa Natural et lag af pocketfjedre i boxmadrassen, hvor mange andre senge har lameller eller et skumlag. Det giver klare fordele for komforten, fordi alle sengens tre lag arbejder sammen om at støtte optimalt.

Springmadras

Springmadrassen er det midterste lag i sengen og er det lag, der har størst betydning for sengens komfort. I Vasa Natural har springmadrassen hele 300 pocketfjedre pr. kvadratmeter, hvilket sikrer en fantastisk støtte og komfort. Normalt har springmadrasser kun op til 250 fjedre. De ekstra fjedre i Vasa Natural giver sammen med de syv komfortzoner en suveræn og personligt tilpasset støtte.

Fjedrene er pocketfjedre, hvilket betyder, at hver fjeder er pakket i en lille stofpose. Det sikrer, at fjedrene arbejder bedre individuelt, og så forlænger det madrassens holdbarhed. Det er også derfor, vi uden at tøve kan give 25 års garanti på fjedre- og rammebrud.

Topmadras

Topmadrassen er en Mayan Pulse, og det er ganske enkelt en af de bedste på markedet. Den 100% organiske naturlatex gør den til et sundt og bæredygtigt valg. Samtidig gør de naturlige antibakterielle egenskaber, at topmadrassen er meget allergivenlig.

Samtidig er den lavet med den patenterede SonoCore-metode, hvor man med højfrekvente varmebølger opnår en meget ensartet latex i højere kvalitet end normalt. Det forbedrer både støtten, men det giver også topmadrassen en bedre åndbarhed. Det er både rart for dig, når du sover i sengen hver nat, men det betyder også, at den holder længere.

Betrækket er et Tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre. Det ånder væsentlig bedre end bomuld og polyester. 


Specifikation af Vasa Natural

 • Størrelse 210x210 cm.
 • Højde Total: 66 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdage
Højde 66 cm (12 cm ben, 24 cm bund, 22 cm springmadras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 210x210

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.