Vi er ved at bygge sengen....

BN Trenset Gavl - 210x120x12

Sengegavl
4.000000 star rating (2) total reviews
Denne Trenset Gavl er mere solid end de væghængte, alene på grund af den større tykkelse på denne gavl. Udover at være bredere og mere massiv, så er denne sengegavl også mere eksklusiv i sit design. Hvis du går med tanker om at købe en af vores Venus senge, uanset om det måtte være en elevationsseng eller en continental seng, så vil sengegavlen passe til modellen - så længe du vælger den i den rigtige størrelse. Det er også muligt at vælge mellem 4 forskellige farver på gavlen. Har du ikke en Venus seng, så kan du selvfølgelig stadigvæk købe gavlen og bruge den til din nuværende seng. Du skal dog være opmærksom på at uanset hvilken seng du kobler denne sengegavl sammen med, så kan du ikke fastmontere gavlen direkte på sengen - det er ganske enkelt ikke muligt, heller ikke med Venus sengene.
Lysegrå
Farve: Lysegrå
  • Få på lager

    Anslået leveringstid

    Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

    Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

    Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til [email protected], hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
  • Leveringstid 2-8 hverdage
BN Trenset Gavl - 210x120x12