Venus Nova - Sort

28.999,00 kr.

As low as 28.999,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Danmark.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Bedre nattesøvn og komfort med dobbelt fjedrelag.
 • 7 komfortzoner og hybridpolstring - fremragende komfort.
 • Valgfri topmadras med 60mm kerne og bambusbetræk.
Tilpas Venus Nova - Sort
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 30 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, med en leveringsdato samt tidsinterval for leveringen. Såfremt at det ikke passer dig, kan du skrive tilbage til fragtmanden og aftale nærmere. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Kontinentalsengen Venus Nova har pocketfjedre i både box- og springmadrassen. Samarbejdet mellem de to fjedrelag sikrer dig en omfattende støtte og sørger for, at du får en sund, behagelig liggeposition.

Venus Nova er ligesom resten af Venus-serien danskproduceret. Den har hele syv komfortzoner og et komfortlag af smidig og åndbar hybridskum omkring fjedrene. Det betyder, at du altid er sikret en omfattende og ikke mindst personaliseret støtte, idet de syv komfortzoner og pocketfjedrene sikrer, at sengen tilpasser sig netop din krop og aflaster dig, hvor du vejer mest.Personlig komfort

Alle har brug for forskellig støtte, og derfor er det også vigtigt med en seng, der kan tilpasse sig den enkelte person, så man bliver aflastet optimalt. Det er Venus Novas syv komfortzoner med til at sikre. Madrassen er inddelt i hele syv zoner, hvilket betyder, at dine skuldre støttes på en anden måde end eksempelvis din lænd. Samtidig vil det dobbelte lag af moderne pocketfjedre skabe opdrift i madrassen og dermed sikre, at dine trykpunkter udsættes for minimalt modtryk.


Kontinentalsengen Venus Nova består af tre madraslag, som tilsammen udgør det høje komfortniveau. Nederst en boxmadras, en springmadras i midten og øverst en topmadras. Herunder kan du læse mere om, hvordan kontinentalsengen er bygget op.

Boxmadrassen

Boxmadrassen er sengens nederste madraslag og udgør dermed fundamentet for en god liggekomfort. Hvor der i mange kontinentalsenge er en skumkerne i boxmadrassen, er Venus Nova som nævnt blevet opgraderet med pocketfjedre i boxmadrassen. Pocketfjedre er unikke på den måde, at de tilpasser sig din krop og personlige liggeposition. I samarbejde med fjedrelaget i springmadrassen er du garanteret en mærkbar bedre komfort, og det er netop det dobbelte fjedrelag, der gør Venus Nova til et utrolig godt valg af seng.

Springmadrassen

Springmadrassen er kontinentalsengens vigtigste komfortlag. Ligesom boxmadrassen består den af pocketfjedre, som tilpasser sig din krops konturer og bevægelser. Omkring fjedrene finder du en åndbar og elastisk hybridskum. Den sikrer både et behageligt klima i sengen hele natten igennem, og ikke mindst at pocketfjedrenes egenskaber udnyttes optimalt. For din komfort betyder det, at du med Venus Nova vil opleve en seng, der i imponerende høj grad tilpasser sig den enkelte, der ligger i sengen og yder den korrekte og nødvendige støtte.

Bemærk desuden at springmadrassen består af to madraskerner, som samles i ét betræk. Dette gør det muligt at vælge forskellig fasthed i de to sider af sengen og dermed tilpasse den til to personer i forskellige vægtklasser. Det er både med til at sikre din individuelle komfort og forlænge sengens levetid.


Topmadrassen

Det øverste madraslag er topmadrassen. Denne madras vil din krop være i direkte kontakte med, hver gang du lægger dig i sengen. Derfor er det også altafgørende, at topmadrassen er af høj kvalitet, og at den kan tilpasses din personlige liggeposition. Det kan topmadrassen på Venus Nova. Den har nemlig en kernetykkelse på hele seks centimeter frem for de gængse fire centimeter. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, henholdsvis en med en kerne af memoryskum og en med en kerne af latex.

Specifikation af Venus Nova - Sort

 • Størrelse 210x210 cm.
 • Højde Total: 64 cm.
Mere information
Kolli 7 stk.
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Medfølger
Leveringstid 12-20 hverdage
Højde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 16cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 210x210

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.