Venus Plus - Lysegrå

46.999,00 kr.

As low as 46.999,00 kr.

Leveringstid 16-24 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Produceret i Horsens af danske håndværkere.
 • 100 dages gratis ombytning af fasthed.
 • Mulighed for opsætning af TV i selve gavlen.
 • Dansk motor fra Linak - Støjsvag & Lavt Strømforbrug.
 • Elevationsmotor med app og lys fra danske Linak.
Tilpas Venus Plus - Lysegrå
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Hos Bedre Nætter fører vi danskproducerede elevationssenge, som er resultatet af fremragende håndværk, ekspertise og omhu - og Venus Plus er selvfølgelig ingen undtagelse.

Venus Plus er en elegant elevationsseng, der er produceret med sans for detaljen. Og nu har vi opgraderet modellen yderligere, så du kan få den med en eksklusiv gavl i både hoved- og fodenden.

I gavlen ved fodenden er der mulighed for at installere et tv, hvilket betyder, at du kan forvandle din Venus Plus til et multifunktionelt møbel, der har mange brugsmuligheder. Når du ikke længere vil se fjernsyn, klikker du blot på fjernbetjeningen, hvorefter dit fjernsyn forsvinder lydsvagt tilbage i gavlen. Det gør Venus Plus til et luksuriøst møbel, hvor du får komfort udover det sædvanlige.

Motoren er produceret af danske Linak, som er de førende i verden, når det kommer til elevationsmotorer, og dét samarbejde er garant for god kvalitet. Desuden har Linak udviklet en app, så det er muligt at styre elevationsdelen i din seng fra en iPhone.

Ny nattesøvn i en sund seng

Vi har som beskrevet opgraderet Venus Plus betragteligt i forhold til den originale udgave af Venus-serien. Den eksisterende latex-skum i madrassen er blevet erstattet med Cooltex-polstring, som varmer, når det er koldt og køler, når det er varmt - det passer perfekt til det danske klima.

Sengen arbejder desuden sammen med din krop og sørger for, at du får det bedst mulige søvnklima. Madrassen i Venus Plus er en springmadras med pocketfjedre. Fjedrene i springmadrassen skaber opdrift og sørger på den måde for, at du får en sund, behagelig og korrekt liggeposition hele natten. Du er derfor fri for at vende og dreje dig på grund af en seng, der giver forkert støtte.

Fjedrene reagerer individuelt på din kropsvægt, og typiske trykpunkter som nakke, skuldre og lænd udsættes dermed for minimalt modtryk. Mindre modtryk betyder dybere søvn, og jo dybere du sover, jo bedre restituerer du. Venus Plus sikrer således, at du vågner frisk og udhvilet hver morgen.

Topmadrassen har vi også opgraderet betydeligt. Vi har betrukket den med et miljøvenligt og antibakterielt stykke stof, som giver en kølende og silkeblød effekt. Desuden har vi indbygget en tykkere latexkerne på seks cm fremfor fire, hvilket giver en væsentlig øget komfort.

Ved køb af Venus Plus kan du desuden vælge mellem to topmadrasser, hvoraf den ene har en kerne af latex, og den anden har en kerne af memory-skum. Vi anbefaler som udgangspunkt latextopmadrasser, da de giver optimal støtte på tværs af alle vægtklasser. Derudover er latex ventilerende, og det sikrer dig et sundt soveklima i soveværelset i vores Venus Plus.

Specifikation af Venus Plus - Lysegrå

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Højde Total: 55 cm. (10 cm ben, 21 cm bund, 17 cm madras, 7 cm topmadras)
Mere information
Antiskrid Antiskrid indbygget
Beslag til ben Formonteret
Hævefunktion Hoved- og fodende
Madrasstoppere Fod- og sidestoppere inkluderet
Fjernbetjening HB10 Trådløs
Højde 55 cm. (10 cm ben, 21 cm bund, 17 cm madras, 7 cm topmadras)
Fjedre Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Polstring 25mm Hybridskum
Ramme 14cm Træramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 16-24 hverdage
Kolli 9 stk.
Type Elevationsseng 180x210
Downloads til Venus Plus - Lysegrå
Linak app TD4.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.