Zeal

4.145,00 kr.

As low as 4.145,00 kr.

Leveringstid 12-20 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Sofistikeret Sovesofa fra danske Innovation
 • Pocket fjedre i madrassen for høj komfort
 • Stilrent og minimalistisk design
 • Størrelse: 70 x 200 cm
 • Se specialstof valgmulighederne her
Tilpas Zeal
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Har du brug for optimal udnyttelse af dit hjem? Hvis du ikke har specielt meget plads, kan en sovesofa være den helt rigtig løsning på dit pladsproblem. En sovesofa dækker således både dit sofa-behov og senge-behov, uden at den nødvendigvis behøves at fylde mere end en almindelig sofa.

Hos Bedre Nætter finder du et bredt udvalg af sovesofaer fra det danske brand Innovation, heriblandt Zeal. Modellen her er tydeligt inspireret af det klassiske 50’er look, som dog har fået en overhaling og blevet markant moderniseret. Dette giver Zeal et eksklusivt look, der passer ind i langt de fleste stuer, værelser og gæsteværelser.

Sovesofaen her er bygget op med posefjedre, der giver en behagelig sidde- og liggepositur. Dette er en kæmpe fordel, da man ofte ser sovesofaer som ikke lever op til forventningerne hvad angår søvndelen, hvilket selvfølgelig er et kæmpe minus på lang sigt. Det undgår du dog med Zeal, som i kraft af de komfortable posefjedre og lækre stof er en behagelig seng og sofa.

Zeal er desuden den mindste model vi forhandler her hos Bedre Nætter, hvilket gør den til et sikkert hit, hvis du har minimalt med plads.


Specifikation af Zeal

 • Størrelse 70x200 cm.
 • Vægt 35 kg
Mere information
Leveringstid 12-20 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 81 cm.
Dimensioner Sofa: B: 200 cm, D: 70 cm, H: 81 cm
Funktioner Armlæn
Senge Størrelse Enkeltmands
Fjedre Pocket

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.