Zeal - Flashtex Dark Grey - Dark Grey

3.995,00 kr.

As low as 3.995,00 kr.

Leveringstid 20-30 hverdage Læs mere

Anslået leveringstid

Indenfor den angivne leveringstid vil du blive kontaktet af fragtfirmaet, og sammen vil I aftale en specifik leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Du vil blive tilbudt et tidspunkt indenfor den angivne leveringstid, og hvis du ikke har mulighed for at modtage der, vil du sammen med fragtfirmaet aftale en leveringsdag herefter. 

Fragtfirmaet kontakter dig, så snart varen er pakket på vores lager og ankommet til deres lager.

Hvis du ønsker senere levering, skal du blot gennemføre din ordre og efterfølgende sende en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, hvor du oplyser det ønskede leveringstidspunkt.
 • Sofistikeret sovesofa fra danske Innovation.
 • Pocketfjedre i madrassen for bedre komfort.
 • Stilrent og minimalistisk design.
 • Størrelse: 70x200 centimeter.
Tilpas Zeal - Flashtex Dark Grey - Dark Grey
 • 100 dages prøve Læs mere

  100 dages prøve

  Når du køber en seng hos Bedre Nætter, får du altid 100 dages prøve.

  Det tager mange uger at vænne sig til en ny seng. Derfor tilbyder vi altid 100 dages prøve hjemme hos dig, hvor du kan sove i sengen som normalt - uden pap og plastic.

  Finder du inden for prøveperioden ud af, at du ikke sover fantastisk, har du to muligheder for at ændre mening:

  1. Ombyt fasthed, helt gratis - hvis du sover for blødt eller for fast, ombytter vi gratis sengens madraskerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbage - du kan altid returnere din seng, og herefter får du tilbagebetalt købsbeløbet.
 • Prisgaranti Læs mere

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi stærke på prisen, og derfor kan vi også give vores kunder prisgaranti. Det vil sige, at hvis du finder et identisk produkt med et her på siden til en billigere pris andetsteds (produktpris + leveringspris), så matcher vi selvfølgelig denne. For at Prismatch / Prisgaranti træder i kraft, skal der være tale om en dansk butik, og du skal gøre os opmærksom på det indenfor 14 dage efter købet.

  Vil du gøre brug af prismatch, skal du ikke gøre andet end at skrive os en mail med link til prisen på den anden side. Derefter får du produktet hos os til samme pris. Prisgarantien gælder desuden ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende udbyder.

 • Gratis levering Læs mere

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyder vi gratis levering til nærmeste kantsten på alle køb. Det gælder også, hvis du bor på en ikke-brofast ø. Derudover kan du også vælge mellem følgende muligheder, når du kommer til kassen på vores hjemmeside:

  Opbæring: For 299 kr. får du båret dine varer helt ind i soveværelset.

  Opbæring og montering: For 599 kr. får du båret din seng ind og monteret den.

  Opbæring, montering og bortskaffelse: For 1199 kr. får du båret din seng ind og monteret, og så tager vi din gamle seng med retur.

  Ved større varer som senge og sovesofaer bliver du kontaktet af fragtfirmaet via SMS, når de modtager bestillingen fra os. Når fragtfirmaet kontakter dig, aftaler I leveringsdag samt et tidsinterval for leveringen. Ved mindre varer som dyner, puder, lagner og topmadrasser får du tilsendt trackingnummer pr. mail, som giver dig mulighed for at følge din levering digitalt.

  Bemærk, at vi ikke tilbyder opbæring, montering og bortskaffelse, hvis du bor på en ikke-brofast-ø.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er udelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til dig selv. Vi sidder klar på sidelinjen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til os, vores sortiment eller noget helt tredje.

  Sådan kontakter du os

  Vores telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til os alle dage kl. 9-23.

  Foretrækker du mail, kan du benytte vores kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sidder vores kompetente kundeservicemedarbejdere klar til at svare dig tilbage inden for 24 timer.

  Ønsker du at få hjælp og vejledning via vores chat, finder du den i nederste højre hjørne af din skærm.

Zeal er et praktisk møbel, som kan bruges både i stuen, på børneværelset eller i lejligheden. Hvis du ikke har så meget plads, kan en sovesofa være ideel. Hos Bedre Nætter ønsker vi dog at tilbyde mere end blot en klassisk 2-i-1-løsning. Vi vil gerne give dig en veldesignet sofa og en god søvnoplevelse. Zeal kan dække både dit sofa- og sengebehov, og den fylder mindre end en almindelig sofa. Zeal er den mindste model, vi forhandler her hos Bedre Nætter, hvilket gør den til et fremragende valg, hvis du har minimalt med plads.

Hos Bedre Nætter bestræber vi os på at levere sovesofaer, som ikke blot er en halv seng og en halv sofa, men derimod begge dele til fulde. For at opnå dette i sovesofaen Zeal er der installeret pocketfjedre - den samme type fjeder, som du finder i vores senge. Det betyder, at Zeal er komfortabel, når du skal sove og behagelig, når du vil sidde.

Pocketfjedrene i Zeal tilpasser sig din vægt og liggeposition, således at du får en sund og personligt tilpasset nattesøvn. Langt de fleste almindelige sovesofaer vil have en skumkerne fremfor fjedre, og denne vil ikke tage hensyn til din liggeposition i samme grad. Zeal er nem og praktisk at folde ud, og i denne sovesofa er du garanteret en optimal udnyttelse af din plads, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten af din nattesøvn.


Veldesignet dansk kvalitet

Zeal er resultatet af dansk design, og dette er din garanti for et solidt og langtidsholdbart produkt. Sovesofaens madras er håndlavet med stor omhu hos Innovation i Danmark - et firma, som flere gange har vundet international hæder og anerkendelse for sine produktioner.

Hos Bedre Nætter vil vi gerne være med til at forbedre din nattesøvn, og derfor anbefaler vi, at man investerer i en topmadras, når man køber en sovesofa. Dette vil forlænge levetiden og øge komforten i din sovesofa betragteligt. Zeal kan fås i seks forskellige farver, som alle kan ses på billederne øverst. Derudover kan vi hos Bedre Nætter tilbyde en lang række af specialstoffer, som du kan se her. Ved valg af et af disse vil der dog være en forlænget leveringstid. Nedenfor kan du se de nøjagtige mål på Zeal.

Hvis du har spørgsmål til Zeal, eventuelt valg af topmadrasser eller andet, så kontakt os. Du kan skrive til os i chatten, give os et kald på 78 75 00 77 eller sende en mail døgnet rundt på kontakt@bedrenaetter.dk.


Specifikation af Zeal - Flashtex Dark Grey

 • Størrelse 70x200 cm.
 • Vægt 35 kg
Mere information
Leveringstid 20-30 hverdage
Kolli 2 stk.
Højde 81 cm (siddehøjde: 41 cm)
Garanti 2 år på ramme og fjederbrud
Dimensioner B: 70 cm, L: 200 cm, D: 45 cm, H: 81 cm
Funktioner Ryg indstilling
Senge Størrelse Enkeltmands
Fjedre Pocket
Farve Des: 216 - Flashtex Dark Grey
Downloads til Zeal - Flashtex Dark Grey
Zeal Samlemanual.pdf

Sådan foregår levering

1

Ordre modtaget

Varen pakkes på vores lager, hvorefter den går videre til fragtfirmaet. Vi har gratis levering til hele landet - også til alle ikke-brofaste øer.

2

Hos fragtmand

Fragtfirmaet får produktet ind på deres lager, hvorefter de ringer til dig og aftaler leveringsdag. Ved mindre produkter som dyner, lagner m.v. får du tilsendt et trackingnummer.

3

Aftal levering

På selve dagen ringer fragtmanden også en time før, han ankommer, så du har mulighed for at være hjemme. Bemærk at mindre pakker (inkl. topmadrasser) leveres som pakkepost med track and trace.