100 dages prøve

Når du køber en seng hos Bedre Nætter, har du 100 dage til at afgøre, hvorvidt madrassen i sengen har den rette fasthed til dig. Det betyder, at du inden for de første 100 dage kan ombytte fastheden, hvis du mod forventning ønsker en anden fasthed i din madras. Det koster kun 499 kr. i fragt.

Vi synes nemlig, det er meget mere retvisende, at du prøver sengen i dit eget hjem i stedet for at prøve den fuldt påklædt i to minutter i et fyldt butikslokale.

Det tager nogle uger at vænne sig til en ny seng og dermed afgøre, om sengen har den rette fasthed til dig. Derfor har vi valgt at gøre det så let som overhovedet muligt for dig at få den rigtige fasthed i din nye seng. Når du har modtaget din seng og sovet i den, kan du altid gå tilbage her på hjemmesiden og vælge en ombytning af fasthed.

Derefter sørger vi for at få produceret en madras med din nye fasthed og sender den ud til dig. Fragtfirmaet ringer dig op og aftaler en tid for leveringen af din nye madras - det har altså aldrig været nemmere at få en seng, der passer perfekt til lige netop dig.

Bemærk venligst, at hvis du ombytter din madras fra xtra fast til en anden fasthed, refunderes prisdifferencen ikke.