100 dages prøve - sov fantastisk eller fortryd

100 dages risikofri prøveperiode!

Når du køber en seng hos Bedre Nætter, har du altid 100 dage til at afgøre, hvorvidt sengen er den helt rigtige for dig. Vi vil selvfølgelig have, at du elsker din nye seng - men hvis ikke du sover fantastisk, er det heldigvis nemt at ændre dit førstevalg.

Under de 100 dages prøveperiode har du derfor følgende muligheder: gratis ombytning af kernefasthed eller returnering af sengen og tilbagebetaling af købsbeløbet.Gratis ombytning af kernefasthed

  • Hvis du sover for blødt eller for fast, kan du gratis ombytte madraskernen, der er afgørende for sengens fasthed og din liggekomfort.
  • Det er muligt at ombytte fastheden i kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser, skummadrasser og springmadrasser. 
  • Vi afhenter den gamle madraskerne og ombytter til den nye fasthed på din adresse. Standardleveringen er til kantsten, medmindre andet er bestilt.
  • Inden afhentning og ombytning tager du madraskernen ud af betrækket og pakker den i original emballage. Alternativt klarer vi nedpakning og emballering for 299 kr. - så vil fragtmanden tage madraskernen ud af betrækket, pakke den ned og skifte til den nye.

Ombyt gratis fasthed lige her.

Bemærk venligst, at hvis du ombytter din madras fra “xtra fast” til en anden fasthed, refunderes prisdifferencen ikke. Hvis du vælger at opgradere din madras til “xtra fast” fra en anden fasthed, koster det ekstra.

Returnering af sengen og tilbagebetaling af købsbeløbet

  • Har du fortrudt dit køb, afhenter vi sengen på din adresse, og herefter får du købsbeløbet tilbage på din konto.
  • Returnering og tilbagebetaling gælder for vores kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser, skummadrasser, springmadrasser og sovesofaer.
  • Returordren skal du pakke i original emballage. Alternativt klarer vi nedpakning og emballering for 500 kr., og så pakker fragtmanden sengen ned.
  • For fuld refusion må sengen være brugt som normalt og uden plastic, men den skal være beskyttet mod smuds og snavs - derfor forventer vi altid brug af lagen.

Gå til vores returneringsside her.

Hvis ovenstående lyder for godt til at være sandt, så bare rolig - det, du lige har læst, er sandt. Vi forbeholder os dog retten til at vurdere hver enkelt seng og sag individuelt.

De specifikke betingelser for ombytning og returnering inden for prøveperioden på 100 dage kan du læse mere om i vores handelsbetingelser.

Inden ombytning eller returnering anbefaler vi altid, at du har sovet i sengen i minimum 14 dage, da det tager tid for kroppen at vænne sig til en ny seng.