Inspiration

Artikler

Artikel

Sørg for at sove de timer, din alder kræver af dig

Søvn er et basalt behov, uanset hvor gammel du er. Derfor vil vi nu tage dig med på en søvnrejse gennem de forskellige aldersstadier, så du kan blive klogere på, hvor meget søvn du egentlig har brug for baseret på din alder.

Læs mere

Artikel

Hvad er REM-søvn?

Har du også hørt om REM søvn uden at være helt sikker på, hvad det er? Så læs med her, og bliv klogere på den meget omtalte REM søvn.

Læs mere
Artikel

Nattetisseri

Har du også problemet med at gå på toilet flere gange i løbet af natten. Læs med her og få vores bedste råd til at undgå forstyrrende nattetisseri.

Læs mere
Artikel

Få det optimale ud af din powernap

En powernap kan gøre underværker, hvis du i løbet af dagen trænger til at samle energi. Læs med her og få opskriften på den optimale powernap.

Læs mere
Artikel

Sveder om natten

Sveder du tran om natten? Der kan være mange årsager til, at din krop har det alt for varmt, når du sover. Bliv klogere her.

Læs mere
Se alle artikler

Guides

Guide

Fryser om natten

Det er enormt irriterende at fryse om natten. Heldigvis har vi løsningerne på problemet. Læs Bedre Nætters seks gode råd til at undgå at fryse om natten.

Læs mere
Guide

Vågner du om natten?

Hvis du har problemer med at ligge vågen om natten, er der en række ting, du selv kan forsøge at gøre for at falde i søvn igen. Læs her, hvad du selv kan gøre for at undgå at vågne om natten.

Læs mere
Guide

Bliv klogere på din sovestilling

Der findes mange forskellige sovestillinger, og typisk har du én favorit, som du vender og drejer dig i position til, inden du skal sove. Er du i tvivl om hvilken er din favorit?

Læs mere
Guide

Hvordan sover jeg bedre om natten?

Er du træt af at tælle får, kan du med fordel læse med her. Vi har samlet fem gode råd til at få endnu bedre nætter - og dage.

Læs mere
Se alle guides
  • 100 nætters prøve
  • Unikke senge
  • Gratis levering