Guides

< Tilbage til inspiration

Guide

Fryser om natten

Det er enormt irriterende at fryse om natten. Heldigvis har vi løsningerne på problemet. Læs Bedre Nætters seks gode råd til at undgå at fryse om natten.

Læs mere
Guide

Vågner du om natten?

Hvis du har problemer med at ligge vågen om natten, er der en række ting, du selv kan forsøge at gøre for at falde i søvn igen. Læs her, hvad du selv kan gøre for at undgå at vågne om natten.

Læs mere
Guide

Bliv klogere på din sovestilling

Der findes mange forskellige sovestillinger, og typisk har du én favorit, som du vender og drejer dig i position til, inden du skal sove. Er du i tvivl om hvilken er din favorit?

Læs mere
Guide

Hvordan sover jeg bedre om natten?

Er du træt af at tælle får, kan du med fordel læse med her. Vi har samlet fem gode råd til at få endnu bedre nætter - og dage.

Læs mere
Guide

Sov bedre med faste sengetider

Hvis du kender følelsen af ikke at kunne falde i søvn, når dit hoved rammer puden om aftenen, bør du læse videre.

Læs mere
Guide

Snorken og søvnapnø

Vækker du ofte dig selv med et ordentligt grynt, eller er din partner begyndt at komme med hints til, at to soveværelser da egentlig kunne være meget rart?

Læs mere
Guide

Ondt i ryggen? Vi guider dig til de bedste løsninger

Har du en tendens til at drøje med rygproblemer? En dårlig seng kan fremprovokere eller forværre rygproblemer. Derfor har vi samlet nogle råd, som kan løse problemet.

Læs mere
Guide

Den ultimative guide til søvn under graviditet

Der er mange gode grunde til at tage søvnen seriøst under graviditeten. Du er sikkert allerede forberedt på, at der kommer søvnløse nætter under graviditeten. Vi har derfor lavet denne guide til søvn under graviditeten.

Læs mere
Guide

Sov bedre, selvom du har slidgigt

Hvis du har smerter om natten, kan det næsten være umuligt at få en god nattesøvn. Heldigvis er der flere ting, du selv kan gøre, for at forsøge at forbedre nattesøvnen. Læs med her.

Læs mere
Guide

Søvn og træning - så meget betyder god søvn betyder for din træning

Vi har lavet denne guide, så du kan blive klogere på, hvordan du optimerer din træning gennem søvn.

Læs mere
Guide

Sådan bruger du søvn til at bekæmpe depression

Følgende guide er primært udviklet til dig, der lider af en let depression, eller som gerne vil forebygge eksempelvis en vinterdepression med bedre søvn.

Læs mere
Guide

Royale størrelser: Kingsize- eller queensize seng?

Med ekstra plads i dobbeltsengen er der én bekymring mindre, så du kan koncentrere dig om det vigtige: At koble af og lade op. Her får du forklaringen på, hvad der definerer de royale størrelser.

Læs mere
Guide

Boksmadrassen: Et sikkert plus på søvnkontoen

Tilgængelighed og enkelthed er boksmadrassens klare fortrin. Men hvad bør du ellers vide om den? Klik herunder og bliv klogere på boksmadrassens kunnen.

Læs mere
Guide

Komfort i mange kombinationer: 3, 5 eller 7 zoner?

De fleste gode senge er i dag udstyret med komfortzoner. Zonerne er kort fortalt bygget til at give velafbalanceret støtte til din anatomi. Lad os afmystificere begrebet en gang for alle.

Læs mere
Guide

Sådan vælger du den helt rigtige hovedpude

Er du i tvivl om, hvilken type hovedpude du har brug for, så brug 5 minutter på denne guide.

Læs mere
  • 100 dages prøve100 dages prøve
  • PrisgarantiPrisgaranti
  • Levering til hoveddørGratis levering