Artikler

< Tilbage til inspiration

Artikel

Sørg for at sove de timer, din alder kræver af dig

Søvn er et basalt behov, uanset hvor gammel du er. Derfor vil vi nu tage dig med på en søvnrejse gennem de forskellige aldersstadier, så du kan blive klogere på, hvor meget søvn du egentlig har brug for baseret på din alder.

Læs mere
Artikel

Hvad er REM-søvn?

Har du også hørt om REM søvn uden at være helt sikker på, hvad det er? Så læs med her, og bliv klogere på den meget omtalte REM søvn.

Læs mere
Artikel

Nattetisseri

Har du også problemet med at gå på toilet flere gange i løbet af natten. Læs med her og få vores bedste råd til at undgå forstyrrende nattetisseri.

Læs mere
Artikel

Få det optimale ud af din powernap

En powernap kan gøre underværker, hvis du i løbet af dagen trænger til at samle energi. Læs med her og få opskriften på den optimale powernap.

Læs mere
Artikel

Sveder om natten

Sveder du tran om natten? Der kan være mange årsager til, at din krop har det alt for varmt, når du sover. Bliv klogere her.

Læs mere
Artikel

Smid klunset - og sov sundere

For nogle kan det være grænseoverskridende at smide pyjamasen, når de går i seng, men meget forskning peger på, at det er hulens sundt at sove nøgen. Hvorfor det er sundt? Find svarene her.

Læs mere
Artikel

Sove uden hovedpude

Nakkesmerter skyldes ofte en hovedpude, der ikke passer i højden, og rigtig mange sover med en for høj hovedpude.

Læs mere
Artikel

Sover du for meget?

Der bliver skrevet meget om søvnmangel, og at det er usundt at sove for lidt. Men hvad med det modsatte? Kan man sove for meget, og er det et problem?

Læs mere
Artikel

Hvis du sover for lidt, dør du tidligere - tager du den gode nattesøvn seriøst?

Søvnmangel er altså et problem, der skal tages alvorligt, fordi de helbredsmæssige konsekvenser kan være mange. Du kan i denne artikel læse hvilke årsager og konsekvenser, søvnmangel kan have for dig.

Læs mere
Artikel

Søvnfaser - hvorfor de er helt afgørende for din søvn

Søvn er ikke bare søvn. Hver nat gennemgår du forskellige søvnfaser, der alle er vigtige for, at du får en god nattesøvn. Læs her om de forskellige søvnfaser.

Læs mere
Artikel

Er du i tvivl om den korrekte temperatur i soveværelset, så læs med her

Når du skal sove godt, er det vigtigt, at du har det rart. Er du en af de mange, der bruger tid på at vende og dreje dig i sengen, kan det hænge sammen med, at du enten har det for varmt eller for koldt under dynen. Hvad er den rigtige temperatur i dit soveværelse egentlig?

Læs mere