Seng på afbetaling

Hos Bedre Nætter har du mulighed for at afbetale over 10 - 60 måneder. Løbetiden vælger du helt selv. Du kan gøre det hele online. Det er nemt og bekvemt, og din ansøgning bliver behandlet inden for 10 minutter af Santander Consumer Bank, som administrerer ansøgningerne.

Sov nu, betal senere

Køb din drømmeseng i dag, og betal først 6 måneder senere helt uden oprettelsesomkostninger eller gebyrer. Med Santanders koncept ’Køb nu og betal senere’ kan du udsætte din betaling i 6 måneder helt kvit og frit.

Efter de 6 måneder kan du indfri hele beløbet (det vil sige, du har betalt 0 kr. for lånet), eller du kan vælge at starte delbetaling af lånet på en valgfri løbetid mellem 12-24 måneder. Denne aftale laves fra start, når du optager lånet for at sikre, du kender til den månedlige pris, hvis du ikke vælger at indfri hele lånet efter de 6 måneder.

Der vil således være omkostninger forbundet med at lade lånet løbe videre efter de 6 måneder. Alle omkostninger hertil er at finde i den aftale, du laver direkte med Santander Consumer Bank, når du vælger ”Køb nu, betal senere” i forbindelse med en bestilling.

Rentefri finansiering

Hvis du vælger et køb med finansiering, betyder det, at du kan købe dit produkt nu og betale senere. Vores finansiering er uden oprettelsesgebyr og renter og kan vælges på alle køb fra 6.500 - 60.000 kr. Der er et månedligt gebyr i lånets løbetid, som bestemmes ud fra lånets tidsperiode.

Månedlig gebyr

 • Over 10 mdr. = 49,00 kr. pr. md.
 • Over 20 mdr. = 49,00 kr. pr. md.
 • Over 30 mdr. = 69,00 kr. pr. md.
 • Over 40 mdr. = 69,00 kr. pr. md.
 • Over 50 mdr. = 79,00 kr. pr. md.
 • Over 60 mdr. = 79,00 kr. pr. md.

Sådan gør du - trin for trin

Alt forgår direkte fra din PC eller Tablet, og processen tager kun få minutter.

Du handler bare som du normalt ville gøre. Du tilføjer de ønskede produkter til kurven og når du skal afgive din betaling vælger du betalingsmetoden ”Finansiering” i stedet for ”Kort”. Fra betalingssiden bliver du videresendt til en låneformular, som skal udfyldes og godkendes. Når dette er gjort sender vi varen, som ved et ganske normalt køb.

Hvad kræver det af dig?

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have et NemID*
 • Du skal købe for minimum 6.500,-
 • Du må højst købe for 60.000,-

Hurtig og nem finansiering

Vi tilbyder finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for en hurtig, nem og sikker handel.

Du klarer det hele fra computeren, og der er kort vej fra ansøgning, til du får svar, hvorefter du kan gennemføre dit køb. Du slipper dermed for bøvlet med at printe en lånekontrakt, som du efterfølgende skal indsende til långiver. Hos os bliver det hele klaret på få minutter

I det tilfælde, du lægger en ordre den 1. eller 2. i måneden, bliver første rate opkrævet til den 1. i den næstkommende måned. Eksempel: Du lægger en ordre den 1. eller 2. marts. Dermed bliver første rate opkrævet den 1. april.

I det tilfælde, du lægger en ordre den 3. eller senere i måneden, bliver første rate opkrævet den 1. + 1 måned ekstra. Eksempel: Du lægger en ordre 6. marts, og første rate bliver dermed opkrævet den 1. maj.

Indfrielse af lån

Du kan til hver en tid indfri dit lån til din nye seng. Du må afdrage med det beløb du ønsker pr. måned uden ekstra omkostninger. Dog må dette beløb ikke være mindre end mindstebeløbet der skal indbetales pr. måned.

*Hvis du ikke har et nemID, er det muligt at få tilsendt en lånekontrakt, som skal indsendes til långiveren Santander Consumer Bank. Så snart ansøgningen er modtaget og godkendt oprettes din bestilling.

Har du spørgsmål?

Oplever du problemer i ansøgningsprocessen, eller har du spørgsmål til finansiering og lånevilkår, skal du kontakte Santander Consumer Bank.

 • Ja, det kan du sagtens. Hos Bedre Nætter synes vi, at alle fortjener at sove godt - og derfor kan du sagtens købe din drømmeseng på afbetaling. Du kan afbetale over 10 - 60 måneder.

 • Det er både nemt og bekvemt at købe en seng på afbetaling hos os. Du skal blot tilføje de ønskede produkter til kurven, og når du rammer betalingssiden vælger du betalingsmetoden "Finansiering" - derefter bliver du videresendt til en låneformular, som du skal udfylde og derefter skal godkendes.